Mantas Bertulis trankiai atšventė gimtadienį: „Bertulinėse“ – net 200 svečių ir garsenybių šou

Spalio 1-ąją prodiuseriui ir keliautojui Mantui Bertuliui suėjo 31 metai. Šia proga jis nusprendė vidury savaitės surengti įspūdingą vakarėlį, į kurį susirinko daugiau kaip 200 žmonių. Tarp jų – ir daugybė žinomų veidų. Tiesa, dovanų žinomas vyras gimimo dienos proga nenorėjo, vietoje to svečių paprašė pinigus skirti kilniam tikslui.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žinomas prodiuseris pasidalijo savo gimtadienio įspūdžiais ir nuotraukomis. Jose – ir daugybė žinomų veidų.

Įrašu bei fotografijomis jis sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Dar sunku man pačiam suvokti kokį čia reikalą užsukau vakar viduryje savaitės. Visi moka pasilinksminti savaitgaliais, bet va sugalvojau į***t mini festivalį antradienį. Ir netikėtai man – apie 200 žmonių prisijungė prie šios idėjos.

O iš tikrųjų tai vakar po dvejų metų pertraukos sugrąžinau „Bertulines“ arba dar kitaip žinomą, kaip audringiausią privatų labdaringą vakarėlį ant svieto.

Visų svečių labai prašiau, jog vietoj gimtadienio dovanų man, geriau tiesiog paaukotų pinigų Blue / Yellow for Ukraine fondui. Ir taip surinkome net 4938€. Dar apie 2600€ surinkome iš trijų akcionų – ačiū Dariui Songailai, Ignui Maldžiūnui ir Lukui Kviecinskui už įsteigtus „Žalgirio“ marškinėlius su parašu, paveikslą bei privatų pokerio vakarą. Tai sumoje Ukrainai paaukojome 7538€. Sakyčiau visai neblogai. 2020 metais buvo 2635€, 2021 – 5146€.

Atskiras nesvietiškai didelis AČIŪ keliauja žmonėms, kurie sutiko prisidėti prie šio kilnaus tikslo ir padovanoti tokį šou, kokio pavydėtų daugelis muzikos festivalių – Džordana Butkutė, Grupė Žemaitukai, Remigijus Daškevičius, Adriana Ramonaite, „Hipokritams“, Anatolijus Oleinik.

Ačiū ir RTA PRO, kurie nepasikuklino su garsu bei šviesomis.Ačiū OLDMAN Kaunas už priėmimą, Pasvirusios Kopėčios už pagalbą, Linas Žemgulis už kaip visada kosmines nuotraukas ir, žinoma, atskiras ačiū visiems, šventusiems mano gimtadienį kartu. Atsiprašau, jeigu šiandien sveikatos ne per daugiausiai pas jus.

Ugnė, ačiū už palaikymą bet kuriame mano žingsnyje“, – rašė M.Bertulis.

Dar sunku man pačiam suvokti kokį čia reikalą užsukau vakar viduryje savaitės. Visi moka pasilinksminti savaitgaliais,...

Posted by Mantas Bertulis on Wednesday, October 2, 2024

Žmonės.lt primena, kad „Bertulinės“ – tai jau ne pirmą kartą organizuojamas M.Bertulio privatus labdaringas vakarėlis. Anksčiau prodiuseris yra pasakojęs, kad idėja kilo norint šventės metu ne tik be pasilinksminti, bet ir padaryti gerą darbą. Per ankstesnį vakarėlį pinigai buvo skirti Rimanto Kaukėno paramos fondui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas