Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: įvaizdis dar ne viskas. Mantas yra viskas! (papildyta gegužės 29 d.)

Mantas Petruškevičius – vienas iš nedaugelio žmonių, kurį kalbinti galima nors ir kiekvieną savaitę. Jis visada turės ką papasakoti. Iš eterio dingęs „Mados reidas“ Mantui suteikė tik dar daugiau laisvės ir galimybę bendrauti tik su tais žmonėmis, kurie artimi jo širdžiai. Vaikinas savo gerbėjams ruošia malonią staigmeną – rudenį knygynų lentynose pasirodys jo biografinė knyga.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Mantas Petruškevičius.
Gimimo data, vieta: 1984 03 29, Kaunas. 26 m.
Veikla: stilistas.

Mantai, kokie jausmai užplūdo, kai sužinojai, kad nutraukiama kultinės laidos „Mados reidas“ transliacija?

Kadangi laida buvo rodoma net ketverius metus, manau, tai didžiulis pasiekimas. Kai buvo priimtas sprendimas ją uždaryti, nenusiminiau, nes puikiai žinau, kad turėjome daug žiūrovų. Tiesiog kartais taip susiklosto aplinkybės, susijusios su finansais ir kitomis povandeninėmis srovėmis. Į žinią reagavau gana ramiai. Nuvažiuokite į provinciją ir paklauskite žmonių, ar jie žino Mantą Petruškevičių? Visi žinos, nes žiūrovų mes turėjome daug. „Mados reidas“ nebuvo viena iš tų turginių laidų, kurios gyvuoja tik pusmetį.

Kaip manai, dar grįši į televiziją?

Pasakysiu tik tiek – įvaizdis dar ne viskas. Mantas yra viskas! Esu unikali asmenybė, palikusi ryškų pėdsaką televizijos istorijoje. Ir nesvarbu, ar grįšiu ten, ar ne, nuo to mano populiarumas nė kiek nesumažės.

„Mano renginių pranokti negali nė vienas tik dėl to, kad juos puošia pačios gražiausios, pačios įspūdingiausios ir elegantiškiausios, skaniausiai kvepiančios Lietuvos moterys.“

Ką Tu dabar veiki?

Tiesiog kaifuoju nuo to, kad jei nenoriu, galiu nekelti telefono ragelio. Gyvenu taip, kaip noriu, darau tik tai, ką noriu, keliuosi tada, kada noriu. Galiu nueiti į ekologišką turgų nusipirkti daržovių arba sėsti ant dviračio ir nuvažiuoti nusipirkti gėlių. Gyvenu harmoningai. Dabar nebesijaudinu, kad mėgstu vėluoti, nes niekam jau nebesu atsakingas. Darbų turiu užtektinai. Dabar pats galiu nuspręsti, kurią dieną dirbsiu, o kurią ilsėsiuosi. Kaip ir anksčiau, esu apsuptas man mielų žmonių, kartu leidžiame vakarus, vis dar lankausi renginiuose, esu kupinas energijos. Nuostabus tas mano gyvenimas!

Sužinoję, kad nutraukiama Tavo laida, konkurentai trynė rankomis: „O, kaip gerai, Mantas pagaliau patyrė fiasko.“ Ką galėtumei atsakyti?

Kadangi manęs konkurentų nuomonė absoliučiai nedomina, pasakysiu trumpai: „Mielieji, nuvažiuokite į kokį prabanga garsėjantį Europos didmiestį, užsukite į išskirtiniais kvepalais prekiaujančią parduotuvę ir įsigykite nuostabaus aromato kvepalus, nes jūs vis dar atsiduodate skalbiamaisiais milteliais. Užuot kalbėję apie mano patirtą fiasko, geriau atsidarykite savo pinigines ir pažvelkite į jų turinį. Neabejoju, kad tiems nuostabaus aromato išskirtiniams kvepalams jūs net neuždirbate.“

Rudenį prekyboje pasirodys Tavo biografinė knyga, o Tau tik 26–eri! Ar tikrai toks jaunas žmogus turi ką papasakoti?

Aš į viską žvelgiu su humoru. Žurnalistai mėgsta mane kalbinti dėl to, kad žino, jog jų straipsnyje netrūks sparnuotų frazių, kurios ne vieną privers nusijuokti. Esu drąsus, nebijau kalbėti įvairiausiomis temomis. Mano gyvenimas itin įdomus, nes esu išskirtinė asmenybė, bendrauju su intelektualiais, daug pasiekusiais žmonėmis. Jei jau kažkam kilo noras aprašyti mano gyvenimą, vadinasi, tikrai atsiras tokių, kuriems bus įdomu apie tai skaityti. Knygos sėkme net neabejoju.

Jei neklystu, Tu esi jauniausia Lietuvos garsenybė, apie kurią rašoma biografija.

Vadinasi, įeisiu į Lietuvos istoriją. Man tai labai malonu.

Neseniai choreografas Jurijus Smoriginas savo knygą pristatė per įspūdingo spektaklio premjerą. Tau teks sugalvoti kažką originalesnio. Turi minčių?

Mano renginių negali pranokti nė vienas tik dėl to, jog juos puošia pačios gražiausios, pačios įspūdingiausios ir elegantiškiausios, skaniausiai kvepiančios Lietuvos moterys. Kad ir ką aš sugalvosiu, pats svarbiausias dalykas – į knygos pristatymą susirinks garbingiausi svečiai, kurie, kaip ir kiekvieną kartą, bus vaišinami pačiais gardžiausiais valgiais ir brangiausiais gėrimais.

Ne kiekvienas žmogus sugebėtų savo svečius sukviesti į miesto rotušę. Tu tai padarei. O kas toliau?

Yra dar viena, ne mažiau įspūdinga vieta. Padarysiu viską, kad tik galėčiau ten pakloti raudonąjį kilimą ir sutikti iš prabangių automobilių lipančius savo svečius. Kur ta vieta, kol kas tegul būna paslaptis...
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito