Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius švenčia 32-ąjį gimtadienį: „Didžiausia dovana – mano talentas“

Antradienį Mantui Petruškevičiui suėjo 32-eji. Jau nuo pat ryto floristas džiaugiasi kolegų ir bičiulių dėmesiu. Gražūs žodžiai, dėmesys, dovanos – šis saulėtas antradienis jam tikra šventė.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Tačiau didžiosios linksmybės jo dar tik laukia. Vakare Mantas planuoja smagų vakarėlį su artimiausiais draugais, gimtadienio šventę jis paminės kartu su 30 kviestinių svečių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius

„Iš pradžių mąsčiau, kad noriu kaip nors išvengti šios dienos ir tikrai nešvęsti. Tačiau vėliau planai pasikeitė. Draugų yra nemažai ir visi nori pakelti taurę šampano. Pagalvojau, kad vis dėlto reikia kažkaip tą gimtadienį paminėti“, – Žmonės.lt sakė jis.

Dar vienas vakarėlis jo laukia Stambule. Jau netrukus Mantas su bičiuliais susikraus lagaminus ir kelioms dienoms išvyks papramogauti į Turkijos didmiestį. 

„Skrisime su nedidele žmonių kompanija ir ten atšvęsime. Visuomet norėjau aplankyti ten vieną prabangų viešbutį, draugai sugalvojo, kad dabar tam tinkamas laikas. Ten ir atšvęsime gimtadienį“, – pasakojo Mantas.

Pasak jo, pastarieji metai buvo vieni įdomiausių. Tokie, kuriuos norisi vadinti itin gražiais ir sėkmingais. „Jaučiuosi save atradęs, galiu mėgautis tuo, ką pats darau – tai man labai svarbu. Kartais kai pakeiti darbą, profesiją, pasikeičia ir aplinka. Mano aplinka nesikeičia ir man tai labai malonu. Jaučiuosi tikrai pakylėtas“, – tikino jis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sergėjus Troščenkovas, Rasa Arlauskienė, Mantas Petruškevičius, Asta Valentaitė ir Natalija Martinavičienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sergėjus Troščenkovas, Rasa Arlauskienė, Mantas Petruškevičius, Asta Valentaitė ir Natalija Martinavičienė

Į vakare vyksiantį vakarėlį Mantas draugų paprašė jam gėlių nenešti, įspūdingais žiedais ir šventės dekoru tradiciškai jis pažadėjo pasirūpinti pats. Jis sako nesureikšminantis ir dovanų, esą ne tie dalykai svarbiausi, daug svarbiau susitikti su brangiais žmonėmis, pabendrauti. 

Mantas sako gyvenime jau spėjęs gauti pačią vertingiausią dovaną. Tai – jo paties talentas. „Visą gyvenimą būsiu laimingas, mano talentas – didžiausia dovana ir didesnių dovanų man jau niekas neįteiks. Tą savo dovaną labai vertinu“, – sakė jis.

Kitais metais floristas sako sau norintis palinkėti neišblėstančios energijos, taip pat – niekada neatitrūkti nuo žmonių ir būti nuolatiniame veiksmo sūkuryje. „Noriu, kad tas mano talentas tik augtų. Tai, ką darau dabar, dar nėra tai, kuo būčiau visiškai patenkintas. Esu perfekcionistas, turiu dar daug tikslų ir siekiamybių. Taip pat labai noriu aplankyti floristikos kursus Prancūzijoje. O šiaip.... esu laimingas ir man visiškai pakanka to, ką turiu šiandien“, – kalbėjo Mantas. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Petruškevičius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Petruškevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito