Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Vygantas – apie komentarus ir apkalbas: „Aš ir asilas, ir mulkis, ir kvailys, ir lovelasas“

„Oi, kokios mano naujos pravardės: aš ir asilas, aš ir mulkis, aš ir kvailys, ir toks, ir anoks, ir lovelasas, aš dar ir meilužę turiu, ką dar aš turiu... Ai, dar aš apsivogiau išvažiuodamas iš namų. Kalbos, kurios tikrai skaudina“, – apie kilusias apkalbas ir komentarus, kurių sulaukė išsiskyręs su 22 metais vyresne scenos ir gyvenimo partnere Jolanta, pasakojo dainininkas Mantas Vygantas.
Mantas Vygantas
Mantas Vygantas / LNK nuotr.

Dainininkas davė atvirą interviu LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“.

Kaip rašoma pranešime spaudai, vos prieš kelias savaites po penkiolikos metų gyvenimo Londone į Lietuvą grįžęs 33-ejų dainininkas Mantas Vygantas sėsdamas prieš televizijos kamerą sunkiai tramdo emocijas. Tačiau sako, kad dabar pats laikas paaiškinti gerbėjams, kas nutiko, kad po devynerių metų draugystės su 22-ejais metais vyresne scenos ir gyvenimo partnere Jolanta teko išsiskirti ir viską palikus Anglijoje pradėti gyvenimą iš naujo Lietuvoje.

LNK nuotr./Mantas Vygantas
LNK nuotr./Mantas Vygantas

Mantas pasitinka tėčio namuose Druskininkų pakraštyje. Pirmą kartą apie jį Londone „Nuo... Iki...“ pasakojo prieš dešimtmetį. Žiniasklaida tuomet vos 24-erių vaikiną net buvo praminusi Cicinaičiu, mat jis – garsiojo estrados princo Ryčio Cicino sūnėnas, tiesa, šeimoje situacija tokia, kad su dainininku Manto šeima nebendrauja jau daug metų.

Į Londoną Mantas buvo priverstas išvykti po to, kai vos 17-os, būdamas neblaivus ir neturėdamas teisių padarė avariją ir sudaužė tris automobilius. Kiek daugiau nei 11,5 tūkst. eurų – tiek vos 17-os metų vaikinui buvo priskaičiuota už padarytus nuostolius ir paskirta bauda. Į Londoną užsidirbti skoloms Mantas išvyko neatsiėmęs vidurinės baigimo atestato, palaidojęs svajonę siekti dainininko karjeros. Jis kibo į darbą – po 12 ir daugiau valandų per parą, 7 dienas per savaitę.

LNK nuotr./Mantas Vygantas
LNK nuotr./Mantas Vygantas

Filmuojant „Nuo... Iki...“ laidą Mantas po interviu susipažino su kita tuometine „Nuo... Iki...“ pašnekove Jolanta, taip pat svajojusia apie dainininkės karjerą. Ėmęsi muzikinės veiklos kartu, Mantas ir Jolanta, nepaisydami 22-ejų metų amžiaus skirtumo, netrukus tapo pora ne tik scenoje, bet ir asmeniniame gyvenime. Koncertų savaitgaliais lietuviams priklaususiuose baruose, restoranuose ir asmeninėse šventėse Anglijoje netrūko, žiniasklaidai Mantas ir Jolanta tuomet noriai pasakojo apie savo santykius. Šiandien tėčio namuose Mantas pasitinka vienas, be Jolantos.

„Vis dar negaliu patikėti, kad esu Lietuvoje, ir grįžau vėl pradėti visko iš naujo“, – ruošdamas vaišes sakė Mantas.

LNK nuotr./Mantas Vygantas
LNK nuotr./Mantas Vygantas

Tikra audra socialiniuose tinkluose tarp Manto ir Jolantos gerbėjų kilo po to, kai dainininkas netikėtai paskelbė nuotrauką iš kelto su trumpa žinute apie permainų laiką ir grįžimą į Lietuvą po 15-os metų Anglijoje. Vieni linkėjo sėkmės, kiti spėliojo ar tai trumpam, ar jau visam laikui, netrūko ir tų, kurie įtarė tikrąją išvykimo priežastį ir linkėjo sėkmės tolesniame gyvenime.

Kiek vėliau Jolanta socialiniame tinkle užsiminė apie savo naują gyvenimo puslapį, o vėliau, rašydama apie paskutinį jųdviejų bendrą koncertą Lietuvoje, neslėpė nuoskaudos bei užsiminė neleisianti savęs daugiau įžeidinėti ir apgaudinėti, ir kad daugiau joks mulkis jos neišnaudos ir už nugaros slaptų draugysčių nesuks.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai