Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė suka skirtingais keliais: žinią pranešė mįslingai

Bendrą gyvenimą ir muzikinę karjerą plėtojusio dueto Manto Vyganto ir Jolantos Naruševičiūtės gerbėjus pasiekė netikėta žinia. Pora pranešė ne tik nutraukianti bendrą koncertinę veiklą, bet ir beveik devynerius metus puoselėtus santykius.
Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas
Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas / Asmeninio archyvo nuotr.

Kalbos apie Manto ir Jolantos skyrybas pasklido tuomet, kai M.Vygantas savo socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė išgyvenantis permainingą laikotarpį. Jis taip pat pranešė paliekantis Jungtinę Karalystę ir grįžtantis gyventi į Lietuvą.

„Štai ir atėjo permainų laikas... Po 15 metų pertraukos, atgal į mylimą Lietuvą. Kelias ilgas ir tolimas. Palinkėkite sėkmės, mielieji“, – pirmadienį rašė M.Vygantas.

Štai ir atėjo permainų laikas.. Po 15 metų pertraukos , atgal į mylimą Lietuvą. Kelias ilgas ir tolimas ❤️ Palinkėkite sėkmės mielieji.

Posted by Mantas Vygantas on Monday, September 30, 2024

Po šiuo įrašu pasipylė smalsuolių klausimai ir nuogąstavimai.

„Sėkmės! Kaip tokia graži ir linksma pora nebe kartu? Kažkaip netikiu! Nu čia ne mum spręsti! Reikia gerbti jų tokį pasirinkimą!“ – rašė viena iš Manto ir Jolantos dueto gerbėjų.

„Būkit laimingi, kad ir skirtingais keliais pasukot!“ – palaikymo neslėpė sekėja.

„Buvo tikėta kad abu ilgai ir laimingai gyvens, bet kažkas ne taip. Sėkmės“, – svarstė kita.

Dueto gerbėjai buvo sunerimę, kad į Lietuvą grįžta tik Mantas ir klausė, kur Jolanta. Neilgai trukus paaiškėjo, kad į tėvynę atvyks ir ji, tačiau tik trumpam. Oficialiame dueto puslapyje pranešta, kad spalio 4-ąją Panevėžyje įvyks paskutinis bendras jų koncertas.

„Spalio 4 d., Panevėžyje aš būsiu. Tai bus mano paskutinis pasirodymas kartu su Mantu Vygantu. Sukaupsiu visas jėgas, atiduosiu visą širdį Jums! Mielai kviečiu į susitikimą“, – rašė J.Naruševičiūtė.

Mielieji,noriu patikslinti. Spalio 4 d,Panevėžyje aš būsiu.Tai bus mano paskutinis pasirodymas kartu su Mantu Vygantu.Sukaupsiu visas jėgas,atiduosiu visą širdį Jums! Mielai kviečiu į susitikimą.

Posted by Muzikantai Londone on Tuesday, October 1, 2024

Po šiuo įrašu moteris sulaukė daug palaikymo ir nuostabos kupinų komentarų.

„O šitokius live kėlė,meilę įrodinėjo,mokino vyrus,kad moteris reikia mylėti... Jolantėle, sunkus etapas,bet esi stipri,tvirta moteris ir tai įveiksi. Laikas parodys kaip vaikino karjera kils ir ar visi jo dainavimą palaiko“, – rašė moters gerbėja.

„Stebiuosi, Jolanta Jumis, turbūt negalėčiau, reiškia Jūs labai stipri, to ir linkiu – stiprybės šiuo atveju“, – sakė kita.

Į tokias žinutes sureagavo ir pati Jolanta, kuri prasitarė, kad šiuo metu jaučiasi įskaudinta.

„Taip, aš labai įskaudinta ir pažeminta, bet myliu tai, ką darau“, – atsakydama į komentarus rašė Jolanta.

Žmonės.lt susisiekus su J.Naruševičiute ji patvirtino, kad spalio 4-ąją tikrai įvyks jau paskutinis jos ir Manto Vyganto koncertas. Pasiteiravus apie priežastis, ji patikino, kad šiuo metu dar per anksti apie viską kalbėti.

„Šiuo metu aš esu per daug įskaudinta, kad kažką kalbėčiau. Galbūt vėliau“, – teigė Jolanta.

Tokios pat pozicijos laikėsi ir M.Vygantas. Vyras portalą Žmonės.lt patikino, kad kalbėti šia tema dar per anksti. Tačiau neslėpė, kad be koncertinės veiklos nenutrauks ir karjerą tęs be Jolantos.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

Savo socialiniuose tinkluose Mantas neramiai naujienų laukiantiems gerbėjams pranešė, kad jis sėkmingai grįžo į Lietuvą ir dabar gyvenimą kurs Dzūkijoje. Taip pat dar kartą paakcentavo faktą, kad į asmenines žinutes neatsakys.

„Po 22 valandų intensyvaus vairavimo iš Londono į namus Dzūkijoje, pagaliau kelionės tikslas pasiektas.. Teko susidurti su negatyvia informacija, kuri prasilenkia su realybe, bet, manau, kartais tyla – protingiausias sprendimas. Laikas visagalis, kuris parodys natūraliai, kas yra kas.. Gerbiu ir myliu kiekvieną žmogų, kuris supa aplink mane, buvo ir yra mano gyvenimo kelyje, be jokių išimčių. Apkabinu stipriai, o dabar poilsis... Tiesiog namų židinio šiluma, ramybė – labai tikiuosi, kad suteiks dvasinės ramybės“, – rašė M.Vygantas.

Po 22d valandų intensyvaus vairavimo iš Londono į namus Dzūkijoje , pagaliau kelionės tikslas pasiektas.. Teko susidurti...

Posted by Mantas Vygantas on Tuesday, October 1, 2024

Žmonės.lt primena, kad J.Naruševičiūtė ir M.Vygantas praėjusių metų pabaigoje atšventė savo 8 metų draugystės metines, o apie skyrybas tada net neturėjo minčių.

„Patys suprantame, kad smalsumas nugali ir daugelis nori pamatyti mus realybėje. Kaip čia vyresnė moteris suviliojo tokį jauniklį? Kaip jie kartu atrodo? Nors daugelis skeptiškai vertino mudviejų ryšį ir prognozavo skyrybas, akivaizdu, kad jos neįvyko: jau skaičiuojame aštuntus draugystės metus ir jokių užuominų apie skirtingus kelius net nėra“, – 2023 metų kovo mėnesį pranešime spaudai apie naujuosius koncertus sakė Jolanta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas