Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manto Petruškevičiaus 28-ojo gimtadienio šventėje Kaune – jūra baltų lelijų ir moterų grožio varžytuvės

Penktadienio vakarą į garsiojo stilisto Manto Petruškevičiaus vakarėlį Kaune traukė stilingiausia Laikinosios sostinės publika bei žinomi bičiuliai iš Vilniaus.
Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius
Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius / Teodoro Biliūno nuotr.

Kokteilių bare „Mojo Lounge“ stilistas svečius pasitiko daugybe užkandžių iš jūros gėrybių bei tikru šampanu. Dar dieną šventei ruoštis pradėjęs gimtadienio kaltininkas po pasiruošimų vakarėlyje pasirodė mandagiai vėluodamas ir kaip mat išsirikiavo visa eilė norinčių jį pasveikinti.

Laimei stilistas turėjo asistentus, padedančius nusinešti gėles, mat šių jam buvo sudovanota tikra jūra. Daugiausia M.Petruškevičius gavo savo ypač mėgstamų lelijų, nors kai kurie svečiai improvizavo dovanodami baltas rožes, o štai Asta Valentaitė įteikė bičiuliui pavasariškų gėlių puokštę.

Į televizijos laidos „Mados reidas“ vedėjo šventę gimtajame Kaune  atvyko dizainerė Inga Petrikaitė, Inga ir Aivaras Stumbrai, dizainerė Audronė Bunikienė, Inga Budrienė su vyru, Irena Marozienė, Irena ir Visvaldas Matijošaičiai, Asta Valentaitė, Rasa Arlauskienė, iš Baltarusijos kilusi dainininkė Veronika Gordijevskaja. Vėluodamas, tačiau su didžiule puokšte lelijų, į vakarėlį atkeliavo ir Viktoras Uspaskichas.

Dar gerokai iki gimtadienio M.Petruškevičius žadėjo šventės dalyviams Holivudo vardo vertas linksmybes su brangiu šampanu, gardžiais užkandžiais ir itin griežtu aprangos kodu.

Teodoro Biliūno nuotr./Mantas Petruškevičius gavo daugybę mėgstamų baltų lelijų
Mantas Petruškevičius gavo daugybę mėgstamų baltų lelijų

Labiausiai vertina dėmesį ir draugiją

M.Petruškevičius prisipažino, dar nežinantis, kokia įspūdingiausia šiemet jo gauta dovana. „Turbūt gyvenime įspūdingiausia dovana turėtų būti laikomas dėmesys. Labai svarbu, kad jis neišblėstų, sau to ir linkiu“, – Žmonės.lt sakė stilistas, pridurdamas, jog džiaugiasi, kad jame mieliausi žmonės yra šalia. M.Petruškevičius teigė nesureikšminantis savo amžiaus ir artėjančios 30-mečio ribos. „Moterys galbūt labiau rūpinasi dėl kiekvienų prisidėjusių metų... Pamenu, per 25-ąjį gimtadienį man draugė sakė, kad nuo to laiko pradės metai bėgti labai greit“, – šypsojosi jis.

Mantas teigė esąs laimingas, kad kai kurios jo viešnios į šventę ruošėsi ne vieną valandą. „Man tai labai svarbu. Tokios žinios man tikra dovana, juk bičiulės investuoja savo laiką, savo gražią išvaizdą į mano gimtadienį“, – kalbėjo jis. Viso vakaro metu stilistas nepaliovė rūpintis, kad kiekvienam svečiui nieko netrūktų. Jis prisipažino šiek tiek pavargęs nuo daugybės sveikinimų, tačiau tuoj pat pridūrė, kad jis nuolat būna įvykių sūkuryje ir draugų dėmesys jam labai mielas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito