Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Marius Jampolskis nustebino kūno pokyčiais: „Ačiū žmonai, kad abu šiuos vyrus myli vienodai“

Aktorius Marius Jampolskis (45) savo gerbėjus nustebino pokyčiais – prieš beveik metus sportuoti pradėjęs vyras jau spėjo pasiekti įspūdingų rezultatų. „Imtis aktyviai sporto paskatina suvokimas, kad esi mirtingas“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.
Marius ir Renata Jampolskiai
Marius Jampolskis / BNS, LNK ir asmeninio albumo nuotr.

Šeštadienio popietę M.Jampolskis socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu, kuriame prakalbo apie prieš beveik metus atrastą sportą. Vyras pasidalijo dviem nuotraukomis, kurių viena užfiksuota praėjusių metų rugsėjį, o kita – šių metų birželį.

„2023 m rugsėjis – 2024 birželis. Tai buvo įspūdinga kelionė. Ačiū sakau treneriui kineziterapeutui Edvinui Goriui, kuris olimpinės ramybės veidu privertė mane patikėti, kad aš viską galiu, jeigu noriu. Taip pat įrodė, kad intensyvios treniruotės nebūtinai yra katorga, kad tai gali būti žaidimas kurį smagu žaisti. Nu ir kad neleido man patirti nei vienos net mikro traumos.

Atskiras ačiū Edvardui Grišinui ir jo „ID Clinic“ už kantrybę ir edukaciją. Už asmeninį priėjimą, lankstumą. Už tai, kad net laikydamasis griežtos dietos niekada nesijaučiau alkanas.. ačiū mano prieteliams Stano, Ramūnui Rudokui, už motyvaciją. Deivydui Zvonkui už tai, kad paskutiniame etape mane lydėjo ir kankinosi kartu.. Na, ir savo žmonai: už tai, kad abu vyrus šiose foto ji myli vienodai“, – rašė M.Jampolskis.

Portalui Žmonės.lt aktorius pasakojo, kad pradėti aktyviai sportuoti praėjusį rudenį ji paskatino suvokimas, kad yra mirtingas ir noras rūpintis sveikata. Paklaustas, kaip aktyviai teko sportuoti norint pasiekti tokių rezultatų, Marius teigė, kad sportavo kasdien.

„Keturis kartus per savaitę sportuodavau, dar plius bėgimai. Tai gavosi taip, kad kasdien sportuodavau“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

M.Jampolskis prieš kiek daugiau nei ketverius metus atsisakė ir alkoholio. Vyras tokiam žingsniui ryžosi po 20 metų vartojimo.

„Alkoholizmas yra įgyjamas, bet kad esu alkoholikas pripažinau paskutinis. Kadangi tai – smegenų liga, tai reiškia, kad smegenys tave apgaudinėja. Jos tau pasako milijoną priežasčių, kodėl tau reikia išgerti, kodėl tu neturi problemų dėl šito, kodėl tau reikia pasislėpti juodai minutei... Aš buvau priėjęs tokią ribą, kai aš gerti nenorėjau, bet negerti negalėjau“, – prieš kurį laiką LNK laidai „KK2 penktadienis“ pasakojo M.Jampolskis.

„Realiai viskas veikia taip, kad, kol tu nestukteli į dugną, tol tu nieko nekeiti. Bėda ta, kad kiekvieno žmogaus dugnas yra skirtingoj vietoj“, – pasakoja Marius ir neslepia jog per tuos 20 vartojimo metų daug kartų bandė atsikratyti žalingo įpročio. Deja, nesėkmingai. Galiausiai lemtingais tapo žmonos žodžiai ir jos nusistatymas: niekada nebedangstyti alkoholio problemų turinčio vyro.

Taip Marius Jampolskis atsidūrė anoniminių alkoholikų susirinkime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius