Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Marius Repšys Valentino dienos proga žmoną lepina firminiu tinginiu: receptas

Valentino diena paprastai neatsiejama nuo jaukaus pasibuvimo ir romantiškos vakarienės kartu – restorane ar namuose. O kaip šią dieną mini žinomas teatro ir kino aktorius Marius Repšys, sukūręs daug įspūdingų vaidmenų, iš kurių vienas žinomiausių – Vandalo vaidmuo spektaklyje „Išvarymas“, už kurį aktoriui buvo įteiktas „Auksinis scenos kryžius“.
Marius Repšys
Marius Repšys / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

M.Repšys – labai užimtas žmogus, tačiau įdomu, ar jis rando laiko paminėti Meilės dieną? Kaip apskritai jis mato šios šventės prasmę? Kokias staigmenas ruošia savo mylimai žmonai? 

Pasak aktoriaus, su meile susijusioje šventėje jis regįs tik teigiamus ir šviesius dalykus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Marius Repšys
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Marius Repšys

„Man ši šventė – labai graži. Kur kas geriau prekybos centruose regėti parduodamas širdeles ir švęsti meilę, negu kariauti. Nors mokyklos laikais būdavo labai įdomu rašyti meilės laiškelius, jais keistis, dabar šios šventės pernelyg nesureikšminu“, – kalbėjo žinomas vyras.

Meilės dieną M.Repšys dažniausiai praleidžia vaidindamas kokiame nors spektaklyje, tačiau nepamiršta nors nedidele staigmena nustebinti savo mylimosios. Dažniausiai tai – koks nors nesudėtingas patiekalas, nes ištaigingai vakarienei pritrūksta laiko.

„Būtų gerai, jei šįmet šventinė vakarienė būtų galėjusi įeiti į mano planus, tačiau, kaip ir visąlaik, visą dieną ir vakarą teko dirbti“, – apgailestavo aktorius, prasitardamas, kad Vasario 14-ąją lepina savo šeimą nesunkiai pagaminamu tinginio pyragu.

M.Repšio tinginys su riešutais ir džiovintais vaisiais

Reikia:

  • 500 g sausainių (tinka „Gaidelio“ tipo sausainiai)
  • 200 g sviesto;
  • 2 saujų riešutų ir džiovintų vaisių (ypač tinka „Arimex“ „Studentų maistas Premium“ arba „Karališkasis mišinys“);
  • 100 g juodojo šokolado;
  • 3 valg. š. kakavos;
  • 250 g saldinto sutirštinto pieno.

Kaip paruošti:

Sausainius sulaužykite ir sudėkite į dubenį. Ten pat sudėkite nuplautus džiovintus vaisius ir truputį pasmulkintus riešutus, viską išmaišykite.

Keptuvėje išlydykite sviestą ir sumaišykite su sutirštintu pienu bei kakavos milteliais. Tuomet sulaužykite šokoladą sulaužykite nedideliais gabaliukais ir maišydami kaitinkite, kol ištirps.

Šiek tiek praaušusią saldžiąją masę sukrėskite ant sausainių su riešutais ir vaisiais, gerai išmaišykite ir sukrėskite į formą.

Tinginį taip pat galima susukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą ataušti. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos