Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažosios šokėjos sužavėjo M.Mikutavičių: „Negalvojau, kad gyvenime gali būti tokių pozityvių žmonių“

Žiūrovų dėmesio laukia šeštoji projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ laida. Jos metu scenoje pasirodys ir žiūrovų simpatijas bandys pelnyti šokantys, dainuojantys, vadinantys vaikai. Vienos tokių – dvi nuotaikingos mergaitės, papirkusios teisėjus savo šokiu ir puikiomis emocijomis.
Marijonas Mikutavičius ir „Lietuvos talentai. Supervaikai“ dalyvės
Marijonas Mikutavičius ir „Lietuvos talentai. Supervaikai“ dalyvės / Vido Černiausko, TV3 nuotr.

Tėja Krisiulevičiūtė ir Deimantė Gelažauskaitė – gerą nuotaiką ir optimizmą spinduliuojančios šou dalyvės. Vienuolikmetės gyvena Alytuje, o didžiausia jų aistra yra šokiai. Jos jau bandė laimę „Lietuvos talentuose“. Tiesa, tada mergaitėms buvo vos septyneri metai. Tačiau jau tada mergaites įsiminė tiek teisėjai, tiek žiūrovai. O sugrįžti į projektą jos labai norėjo. Mergaitės džiaugiasi, kad dabar kovos su sau lygiais – vaikais – ir tikisi, kad seksis dar geriau.

„Tėja buvo tokia dar mažiukė, toks veidukas mažesnis, dar grifkutę turėjo, dar dantų puse neturėjo“, – pasakojo Deimantė.

Vos pasirodžiusios scenoje mergaitės demonstravo gerą nuotaiką ir pozityvą, skelbiama pranešime spaudai. Išgirdusios iš teisėjų keletą klausimų, nepasimetė, o šmaikščiai į juos atsakinėjo. Mergaičių pasirodymas taip pat nepaliko abejingų – visi trys teisėjai negailėjo liaupsių.

„Labai graži kompozicija, gražiai sudėliota. Man buvo labai smagu žiūrėti. Labai gera nuotaika“, – kalbėjo teisėja Neringa Čereškevičienė.

„Esu dėkingas jums. Esate nuostabios, net negalvojau, kad gali būti tokių pozityvių žmonių gyvenime. Neįsivaizduoju, kas gali daryti jūsų galvose, kad jūs skleidžiate gėrį, gerą energetiką. Estetiška, linksma, linksmi triukai... Viskas taip gražiai susižiūrėjo“, – pasirodymą komentavo sekmadienio vakarą per TV3 rodomo projekto teisėjas Marijus Mikutavičius.

„Labai dažnai būna, kad atėję vaikai bando šokti suaugusių šokius. Jūs buvote suaugusios, šokančios vaikiškus šokius. Tai buvo nevaikiškai kokybiška. Energetika, kurią jūs atsinešate, taip turi dirbti žmonės scenoje. Dvi monstrės, kurios kažkada užkariaus šokių pasaulį. Sveikinu, tai buvo fantastiškas pasirodymas“, – pagyras žėrė teisėjas Justinas Jankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas