Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Meilę televizijoje radę ūkininkai jau kalba apie vestuves ir vaikus: finale – kova dėl 5000 eurų

Nuo vasaros pradžios žiūrovus džiuginęs ir romantiškiausiais jausmais užbūręs projektas „Ūkininkai ieško meilės“ šį ketvirtadienį pasieks finišą. Keturi ūkininkai projekte susipažino su daugybe jų širdies siekiančių vyrų ir moterų, tačiau į finalą kiekvienas žengs tik su tuo vieninteliu, prieš kurį nublanko visi kiti. Ir nors meilę projekte atrado net keturios poros, tik viena taps nugalėtojais.
„Ūkininkai ieško meilės“ herojai
„Ūkininkai ieško meilės“ herojai
Temos: 2 Meilė Santykiai

Ūkininkas Algirdas į finalą žengia su mylimąja Vaida, Zita jaunesnioji – su išrinktuoju Alenu, Mantas – su jo širdį ištirpdžiusia Anželika, o Zita – su Viliumi.

Viso projekto metu Algirdo ūkyje intrigų neabejotinai buvo daugiausiai. Nors savo ūkyje jis laukė tik 3 kandidačių, jau pirmąją dieną čia pasirodė ir nekviesta viešnia – Živilė. Nors mergina iš pradžių siekė Manto širdies, po trumpo pokalbio su ūkininku mergina teigė supratusi, kad Algirdas jai patinka daug labiau.

Zita
Zita

Pabendravęs su visomis moterimis artimiau, iš pradžių Algirdas atsisveikino su Rima ir Živile, o vėliau, nepaisant karštų bučinių, „sudie“ ištarė ir Rasai. Vyras suvokė, kad jo širdį pavergė nuoširdžioji Vaida. Išvydęs jos rodomas simpatijas, ištirpo ir pats Algirdas. Dabar pora vis drąsiau kalba ne tik apie bendrą gyvenimą, bet net ir vaikus!

Tuo tarpu veiklioji ūkininkė Zita puikiai praleido laiką su Tadu ir Viliumi. Ši senjorų kompanija visus papirko savo nuoširdumu, o kartu įrodė, kad metai jausmams neturi jokios įtakos.

Abu vyrai žavėjo Zitą skirtingomis savybėmis, tačiau galiausiai moteris nusprendė pasirinkti Vilių. Anot Zitos, Tadas kartais prieš jos norus ar žodžius užsimerkdavo, o štai Vilius visuomet buvo dėmesingas ir pirmoje vietoje matė tik Zitą. Šiandien pora negalėtų būti laimingesnė – tarp jų netrūksta kalbų net apie vestuves! Juk meilė įmanoma bet kuriame amžiuje, tiesa?

Algirdas
Algirdas

Daug sunkių sprendimų teko priimti ir kitai ūkininkei Zitai. Jau pirmąją projekto dieną jos kieme, palapinėse, apsigyveno trys linksmi vyrai: Alenas, Darjušas ir Ernestas. Tiesa, su pastaruoju moteris atsisveikino pirmiausiai – Zitai atrodė, kad labiau nei dirbti vaikinui patinka juokauti. O taip pat jis užgožė ir kitą kandidatą į jos širdį – Darjušą.

Vis dėlto galiausiai moteris pasirinko Aleną – tą, kuris, anot ūkininkės, buvo ne tik nuoširdžiausias, bet ir labiausiai savimi pasitikintis. O štai į jos širdį kandidatavęs Darjušas netikėtai pamilo kitą projekto dalyvę – Manto širdies siekusią Indrę!

Daugiausiai iššūkių ir darbų pakelti teko ūkininko Manto merginoms – Anželikai, Emai ir Indrei. Įtikti Mantui – ne pati lengviausia užduotis! Juk itin detalėms atidus vaikinas iš tiesų pastebi viską. Būtent todėl jis pirmiausiai atsisveikino su Ema – anot ūkininko, mergina jo nesiklausė. O štai išsirinkti tarp Indrės ir Anželikos nebuvo taip paprasta… Vis dėlto galiausiai Mantas pasirinko Anželiką – merginą, sužavėjusią jį savo spontanišku kvietimu pašokti lietuje.

Šio vakaro laidoje kiekviena pora ne tik papasakojo apie tai, kaip toliau klojasi jų santykiai, bet ir atskleidė, kas visoje šioje kelionėje jiems paliko didžiausią įspūdį. Žiūrovų laukia atviri prisipažinimai ir dar niekuomet neišsakytos mintys – tiek iš finalininkų, tiek iš kitų dalyvių lūpų. Pastarieji papasakojo ir apie savo jausmus ūkininkams ir kaip jaučiasi dėl to, jog finalo nepasiekė.

O kadangi balsavimas bus sudarytas iš dviejų dalių – tiek dalyvių, tiek ir žiūrovų balsų – galiausiai visi bus pakviesti išrinkti mylimiausią porą.

Mantas
Mantas

O dalyvių – net ir tų, kurie iškrito pačią pirmą dieną – balsus sužinosime vakare. Kiekvienas iš jų netgi atskleidė priežastį, kodėl pasirinko balsuoti už būtent tą porą!

Nugalėtojais bus išrinkta ta pora, kuri sulauks daugiausiai dalyvių ir žiūrovų simpatijų. Ir nors iš tiesų projekte atrasdami antrąją pusę laimėjo visi, tik vienintelė pora, pagal balsų skaičių užėmusi pirmąją vietą, bus apdovanota piniginiu prizu – 5000 eurų.

„Ūkininkai ieško meilės“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius