Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas Vitulskis – apie kompromisus šeimoje: „Niekada nežinai, kada gali būti iškraustytas iš namų“

Su šeima sodybą įrenginėjantis tenoras Merūnas Vituslkis atranda vis daugiau priežasčių džiaugtis. Sparčiai kyla pirties pastatas, o pagrindiniame name jaukumą kuria vis daugiau interjero detalių, kurias jis renkasi ypač atsakingai. Visgi didžiausią laimę Merūnui teikia aplink supanti gamta, kurią jis tyrinėja su vaikais.
Merūnas ir Erika Vitulskiai
Merūnas ir Erika Vitulskiai

Daugiau apie visa tai – šio sekmadienio TV3 laidoje „Merūnolendas“. Pastaruoju metu Merūnas visą savo dėmesį yra sutelkęs į pirties statybas – žinomas vyras tikisi, kad būtent ši vieta taps jo poilsio oaze

„Čia bus oazė, kurioje niekas neturės teisės ateiti ir nurodinėti, ką daryti“, – juokėsi Merūnas.

Stop kadras/Merūnas
Stop kadras/Merūnas

Pirties stogas jau beveik baigtas, tačiau statybų procesas tęsiasi – laukia dar keletas svarbių sprendimų. Šio sekmadienio laidoje galima pamatyti, kaip Merūnas rinksis tiek šildytuvą, tiek drėgmės surinkėją.

Žinomas operos solistas neslėpė – šis projektas reikalauja daug lėšų ir darbo, tad tenka planuoti visas išlaidas: „Nelyja tais pinigais, kaip gali pasirodyti – mes viską planuojame“.

Vis dėlto jis pripažino ir tai, kad tokie projektai jam – gyvenimo kūrybos akimirkos, kuriomis jis labai mėgaujasi. „Tokį procesą patiri tik vieną kartą gyvenime“, – sakė jis.

Anot M.Vitulskio, net ir medinė pirtis negali būti paprasta.

„Negali tiesiog statyti medinės pirties, kai namas šalia yra tamsus. Reikia harmonijos, visuma turi derėti. Todėl abu pastatai bus vienodos spalvos. Gal ir sunku su medžiaga dirbti, bet kai turi gerus specialistus, niekas nebaisu“, – pasakojo Merūnas.

Tiesa, net ir čia nebus apsieita be iššūkių. „Man didžiausią stresą kelia mintis, kad vėl kažkas nutiks begręžiant. Jau tris kartus turėjome problemų! Ketvirtas kartas gal nemeluos“, – pripažino Merūnas, pasakodamas apie statybos procesus.

Nepaisant to, jis išliko optimistiškas ir toliau judėjo į priekį rinkdamasis ne tik techninius sprendimus, bet ir svarbias detales pagrindiniam namui.

Šįkart jis sutelkė dėmesį į miegamojo kambario staliukus.

„Kai staliukas tave pasitinka ir ryte, ir vakare prieš miegą, tai gal reikėtų apie juos pasitarti kartu su Vitulskiene. Nes, niekada nežinai, kada gali būti su tais miego staliukais iškraustytas iš namų!“ – juokėsi Merūnas.

Taip pat M.Vitulskis rūpinasi saugumu. Po juokingo incidento su darbuotoju, kai signalizacija sukėlė triukšmą visame rajone, Merūnas nusprendė, kad jau laikas įrengti ir papildomas apsaugos priemones – kameras.

Visgi svarbiausias dalykas „Merūnolende“ visuomet buvo šeimos laimė. „Svarbiausia, kad žmona būtų laiminga. Kai ji laiminga, laimingi ir vaikai, ir vyras“, – su šypsena sakė Merūnas.

Be statybų ir kūrybos, Vitulskių šeima daug laiko leidžia ir gamtoje. „Koks malonumas išplaukti į ežerą! Yra dvi ar trys salos, ir mes bandysime patekti bent į vieną jų“, – su džiaugsmu dalinosi Merūnas.

Stop kadras/Merūnas
Stop kadras/Merūnas

Jis su vaikais sugalvojo, kaip pavadinti naujai atrastas salas. Viena jų tapo „Pėdos sala“, o kita – „Grybo sala“. „Naujų salų atradimas – tai kažkas ypatingo. Žinai, kad kažkur gali būti visiškai vienas“, – sakė M.Vitulskis, pabrėždamas savo meilę gamtai.

Galiausiai Merūnas su humoru atskleidė, kur jo ieškoti, jei vieną dieną jo niekas neberas namuose. „Jei dingau ir valties nėra prie tiltelio, vadinasi, kad aš esu saloje“, – juokėsi jis leisdamas suprasti, kad gamta ir vienatvė šalia ežero bus svarbi šio šeimos prieglobsčio dalis.

Vitulskių šeimos nuotykiai „Merūnolende“ – kiekvieną sekmadienį, 17.20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai