Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Merūnas Vitulskis – apie sūnų auklėjimą: „Jiems duodu tokius įrankius, kuriuos ne visi vyrai laikę“

Žinomas operos solistas Merūnas Vitulskis jau kurį laiką su gerbėjais dalijasi unikaliu savo projektu – „Merūnolendu“. Tai – ne tik asmeninė šeimos sodyba, bet ir vieta, kurioje Merūnas ir jo šeima pildo savo svajones. O kartu – moko savo vaikus svarbiausių pamokų. Tiesa, net ir paskutiniai sodybos etapai nepraeis be iššūkių...
Merūnas Vitulskis su vaikais
Merūnas Vitulskis su vaikais / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Atsimenu, kai čia dar tik stovėjo įvairūs medžiai, pro kuriuos praeiti buvo beveik neįmanoma. O dabar aš jau stoviu namuose ir dedame parketlentes. Paskutiniai etapai. Viduje džiaugiuosi kaip mažas vaikas. Labai geras jausmas“, – dalinosi M.Vitulskis.

Tačiau „Merūnolendo“ neaplenkė ir su statybomis susijusios problemos. Pavyzdžiui, atliekant darbus, netyčia buvo nutrauktas kabelis...

„Taip vyksta ir gyvenime... tai pavyksta tik tiems, kurie kažko sutvarkyti atvyksta paskutiniai – nutraukia viską, ką tik įmanoma“, – nors ir juokaudamas pripažino jis.

Nepaisant nesėkmių, Merūnas į viską žvelgia su šypsena – pasitelkus humoro jausmą, sunkumai tampa lengviau įveikiami. „Siunčiau elektrikui nuotrauką, kurioje matosi, kas įvyko. O jis atsakė tiesiog „liūdna“. Kaip man jaustis? Aš, aišku, į pagalvę neverksiu“, – juokėsi Merūnas.

TV3 nuotr./Merūnas Vitulskis su sūnumi
TV3 nuotr./Merūnas Vitulskis su sūnumi

Siekdamas atlikti paskutinius darbus, žinomas vyras ir toliau bendravo su įvairių sričių ekspertais. Anot jo, tik tokiu būdu priimti sprendimai gali sumažinti išlaidas ir užtikrinti komfortą. Todėl Merūnas, žvelgdamas į būsimą pirtį, šįkart svarstė, kaip geriausiai užtikrinti šilumą. O taip pat ieškojo sprendimų, kurie procesams leistų veikti efektyviai ir ekonomiškai. Šįkart jo dėmesys nukrypo į pirtį.

„Šildyti elektra yra pats brangiausias būdas, tačiau šilumos siurblys, sumontuotas name, turi pakankamai galios, kad galėtų apšildyti ir pirties pastatą. Tad mano pasiūlymas – įdarbinti turimą šilumos siurblį“, – patarė specialistas Marius.

Taip pat laidoje Merūnas pakvietė ir į savo būsimą terasą, kuri tapo pagrindine poilsio zona, bei sulaukė išsirinktų baltų ąžuolinių durų. Jas Merūnas su nekantrumu laukė parodyti ir žmonai. Deja, susisiekti su Erika nebuvo taip paprasta...

„Atsakymo dar nesulaukiau, bet ataskaitą jai vis tiek teks pateikti“, – filmuodamas duris juokėsi Merūnas.

TV3 nuotr./Merūnas Vitulskis
TV3 nuotr./Merūnas Vitulskis

Tiesa, ne visi darbai bus tokie malonūs. Kartu su sūnumi Merūnas bandė įveikti aukštą žolę ir didžiules pievas. Visgi, kadangi vienas iš Merūno gyvenimo tikslų yra ne tik sukurti erdvę savo šeimai, bet ir ją statant ugdyti vaikus, operos solistas stengėsi perteikti jiems svarbiausias žinias apie gamtą ir gyvenimą.

„Noriu, kad mano vaikai augtų sveiki, protingi ir mokėtų naudotis gyvenimo suteiktomis galimybėmis. Todėl ir sklype vaikams duodu tokius įrankius, kuriuos ne visi vyrai išvis yra laikę. Jei tėvas turi galimybę būti šalia savo vaiko, kai jis mokosi ir tobulėja, tai yra didžiausia dovana. Nežinau, kas yra tėvo užnugaris, bet žinau, kad mano vaikai tai patirs“, – darbo įkarštyje atviravo jis.

Merūnas su šypsena veide ir dalgiu rankose pridurs, kad sporto klubai jam nereikalingi, nes tokia fizinė veikla – geriausias treniruotės būdas.

„Merūnolendas“ – kiekvieną sekmadieniais 17.20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas