Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Metų mamos titulą pelniusi Sotera Šveikauskaitė laukiasi antrosios atžalos: prireikė beveik penkerių metų

Tinklaraštininkės ir metų mamos titulą pelniusios Soteros Šveikauskaitės šeimoje – džiaugsmingos naujienos. Netrukus šeimą papildys dar vienas narys.
Sotera Šveikauskaitė
Sotera Šveikauskaitė / GALart-photography nuotr.

Džiaugsmingomis naujienomis būsima antro vaikelio mama pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Būtent čia moteris neslėpė džiugesio dėl netrukus šeimą papildysiančio nario.

„Svajonės tikrai pildosi... Pagaliau, po beveik 5 metų, mes ir vėl tapsime tėvais. Norime su visais draugais, pažįstamais pasidžiaugti šia žinia“, – socialiniame tinkle rašė Sotera Šveikauskaitė.

„Aš tikiu tuo, kad vaikai mus aplanko tada, kada labiausiai jų laukiame ir norime. O mes nepaprastai laukėme sesutės arba broliuko ir pagaliau galime tuo pasidžiaugti. Mielosios, aš laukiuosi antro stebuklo. Ir nors laimė mėgsta tylą, bet labai džiaugiuosi, kad apie tai pagaliau galiu kalbėti su Jumis. Iš tiesų pasiryžti antram nėštumui man buvo sunku. Kas žinot mano dukrytės istoriją, tikiu, kad tai tikrai suprasit. Man prireikė beveik 5 metų, kad galėčiau atsigauti tiek fiziškai, tiek ypač emociškai. Bet laikas gydo žaizdas, nauja gyvybė atneša su savimi naują knygą, atverčia naują baltą lapą ir pradeda kurti savo naują istoriją.

Aš tikiu tuo, kad turėti išbandymai, sunkumai šį kartą apdovanos tik gera patirtimi ir augs bei gims sveikas ir stiprus mažylis. Apkabinu kiekvieną iš Jūsų ir labiausiai tas likimo drauges, kurios galbūt vis dar nepasiryžta sekantiems vaikams dėl sunkių išgyvenimų praeityje. Vaikai – tai mūsų laimė ir stiprybė, kurie gyvenimą absoliučiai nuspalvina gražiausiomis spalvomis. Todėl, šiandien mano gyvenimas tapo dar spalvingesnis. Aš tikrai esu labai laiminga“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Sotera.

View this post on Instagram

Aš tikiu tuo, kad vaikai mus aplanko tada, kada labiausiai jų laukiame ir norime. O mes nepaprastai laukėme sesutės arba broliuko ir pagaliau galime tuo pasidžiaugti. Mielosios, aš laukiuosi antro stebuklo. Ir nors laimė mėgsta tylą, bet labai džiaugiuosi, kad apie tai pagaliau galiu kalbėti su Jumis. Iš tiesų pasiryžti antram nėštumui man buvo sunku. Kas žinot mano dukrytės istoriją, tikiu, kad tai tikrai suprasit. Man prireikė beveik 5 metų, kad galėčiau atsigauti tiek fiziškai, tiek ypač emociškai. Bet laikas gydo žaizdas, nauja gyvybė atneša su savimi naują knygą, atverčia naują baltą lapą ir pradeda kurti savo naują istoriją. Aš tikiu tuo, kad turėti išbandymai, sunkumai šį kartą apdovanos tik gera patirtimi ir augs bei gims sveikas ir stiprus mažylis. Apkabinu kiekvieną iš Jūsų ir labiausiai tas likimo drauges, kurios galbūt vis dar nepasiryžta sekantiems vaikams dėl sunkių išgyvenimų praeityje. Vaikai - tai mūsų laimė ir stiprybė, kurie gyvenimą absoliučiai nuspalvina gražiausiomis spalvomis. Todėl, šiandien mano gyvenimas tapo dar spalvingesnis. Aš tikrai esu labai laiminga ❤️ Už nuotrauką dėkoju - @galartphotography Mane puošia - @whoshe.lt #pregnant #momtobe2021 #pregnancy #baby #babyblogsotera #sotera #13weekspregnant #nestukesfotosesija #nestukes #laukimofotosesija

A post shared by Sotera - Mamų tinklaraštininkė (@babyblog_sotera) on

Anksčiau žinoma moteris prisipažino, kad nėra tobula mama: „Mano dukra gauna ir saldainių, ir žiūri filmukus... Bet aš nesijaučia nė kiek dėl to blogesnė mama už kitas. Aš ją labai myliu, po saldainių iškart išvalau dantukus.“

Vieną populiariausių tinklaraščių sukūrusi moteris pasakojo, kad sekėjas „papirko“ jos nuoširdumas, o piktąsias mamas ji tiesiog pašalinusi iš savo aplinkos.

„Tiesiog jas užblokavau. Aš esu už nuomonių įvairovę, tačiau nepakenčiu, kai dėl savo įsitikinimų pradeda žeminti kitus“, – atviravo S.Šveikauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius