Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardierius J.Caudwellas pratrūko – teko ginti mylimąją M.Vžesniauskaitę: „Pats tu toks“

Rodos, kad po padidinamuoju stiklu gyvenančios žvaigždės turėtų būti atsparios įvairioms apie jas sklandančioms apkalboms ir nuomonėms. Visgi, realybė yra visai kitokia. Modestos Vžesniauskaitės mylimasis, milijardierius Johnas Caudwellas paviešino vaizdo įrašą, kuriame kaip niekada atvirai kreipėsi į savo sekėjus. Pasakė, kokie gandai labiausiai žeidžia jį ir jo šeimą.
Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Coudwellas
Modesta Vžesniauskaitė, Johnas Coudwellas / Anett-Patrice van York nuotr.

71-erių milijardierius J.Caudwellas savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pats skaito neapykantos kupinus komentarus, skirtus jam. Filmuko pradžioje parodoma prabangi vila, o Johnas pristatomas kaip milijardierius, verslininkas ir filantropas.

„O šitas geras! Tu senas, plikas pimpagalvis, su ketvirtadaliu už save jaunesne ruse mergina“, – vieną iš piktų komentarų citavo J.Caudwellas.

Tačiau vyras nepasimetė ir į tokią repliką atsakė šmaikštaudamas.

Vida Press nuotr./Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė
Vida Press nuotr./Johnas Caudwellas, Modesta Vžesniauskaitė

„Toks kaltinimas leidžia daryti išvadą, kad pimpagalvis esu ne aš, o tu“, – juokėsi Johnas.

Jis pro akis nepraleido ir dalies apie mylimąją Modestą Vžesniauskaitę, kuri buvo pavadinta ruse.

„Dėl rusės merginos… Na, tai dar vienas neteisingas tavo pateiktas faktas. Ji iš Lietuvos ir nemėgsta rusų. Aš pats esu prieš Putiną ir niekada nedraugaučiau su ruse. Modesta yra nuostabus žmogus. Taip, ji labai jauna, jai tik 41-eri. Jei paskaičiuotum, nors net nežinau ar tai sugebi, sužinom, jog 71 minus 41 nėra lygu ketvirtadaliui“, – vaizdo įraše sakė J.Caudwellas.

Prie vaizdo įrašo J.Caudwellas paliko trumpą žinutę, kurioje prasitarė, kad įprastai jo socialinių tinklų komanda liepia susilaikyti nuo reakcijų į neigiamus komentarus, tačiau šį kartą jis tiesiog neįstengė nepasisakyti.

„Socialiniai tinklai gali būti negailestingi. Mano komanda man liepia ignoruoti kritiką, bet man jau atsibodo. O ką manote jūs? Neapykantos kupini komentarai įžeidžia ar ne?“ – savo sekėjų klausė milijardierius.

Žinomo vyro sekėjai sakė, kad tokio vaizdo įrašo iš jo nesitikėjo, tačiau dauguma pritarė, kad įžeidžiančių komentarų socialinėje erdvėje būti neturėtų.

„Tikrai nesitikėjau to iš tavęs, bet privertei mane nusijuokti. Siunčiu daug meilės ir geros energijos“, – rašė viena sekėja.

„Tokie komentarai yra viena iš patyčių formų, todėl taip ir turi būti įvardinta. Aš suprantu, kad jūs negalite atsakyti visiems neigiamai atsiliepiantiems žmonėms, bet gerai, kad į tai atkreipėt dėmesį ir paviešinote. Džiaugiuosi“, – pritarė kitas žmogus.

„Tas, kas parašė šitą komentarą tikriausiai greta savęs turi pavydžią, negražią ir labai depresuotą moterį. Ir viskas dėl jo paties elgesio. Jaunesnės moterys renkasi vyresnius, nes jie protingesni ir net seksualesni. Daugybė vyrų turėtų mokytis iš šios šeimos“, – savo nuomonę socialiniame tinkle reiškė dar vienas vartotojas.

Žmonės.lt primena, kad J.Caudwellas gyvena su lietuve, buvusia olimpiete dviratininke Modesta Vžesniauskaite. Jiedu kartu augina du vaikus, milijardierius iš prieš tai buvusių santykių turi dar penkis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas