Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milita Daikerytė parodė savo tatuiruotes: visos jos turi svarbią reikšmę

Ant šių metų M.A.M.A raudonojo kilimo pasirodžiusi Milita Daikerytė (22) susirinkusiųjų dėmesį traukė ne tik žvilgančia holivudine suknele, bet ir solidžiomis tatuiruotėmis. Pasirodo, ant žinomos vizažistės kūno puikuojasi net septynios tatuiruotės, kiekviena iš jų turi svarbią reikšmę ir atsirado visiškai netikėtai – dėl merginos spontaniškumo.
Milita Daikerytė
Milita Daikerytė / 15min ir Martyno Stankaičio nuotr.

Kalbėdama su 15min Milita Daikerytė atvirauja, kad naujausią tatuiruotę skyrė savo karjerai ir makiažo veiklai. Ji mano, kad tam turėjo pribręsti ir įsitikinti, ar tai tikrai yra jos gyvenimo dalis.

„Ant dešinės rankos vaizduojami du veidai su spalvomis, lūpomis, akimis. Viskas labai subtilu, perteikiami veido siluetai. Tačiau ne kiekvienas juos gali įžvelgti“, – pasakoja Milita.

Mergina makiažą daro nuo 14 metų ir, anot jos, tai yra ta sritis, su kuria ji užaugo, o ypač per jautriausią amžių – paauglystę. Vizažistė sako, kad ši veikla, klientės ją užaugino ir būtent tik dėl jų tapo tokia, kokia yra šią dieną.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milita Daikerytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milita Daikerytė

„Jeigu nebūčiau pasidariusi pirmosios tatuiruotės, tai tikrai nė vienos neturėčiau. Kadangi turiu vieną, tai darausi ir dar netgi darysiuosi daugiau. Pirmoji buvo padaryta, kai man buvo gal 18 metų, tai taip ir įsėdau į šias roges. Iš vienos pusės tai būtų galima įvardyti kaip įpratimą ir priklausomybę tatuiruotėms. Tačiau manau, kad viena, dvi ar trys nedaro jokio skirtumo“, – svarsto mergina.

Kiekviena Militos tatuiruotė turi tam tikrą reikšmę, iššifruojamą tik jos pačios. Mergina neslepia, kad jai patinka, jog tatuiruotės turi savitumo, tam tikrų detalių, kurių negali suprasti kiti žmonės.

„Manau, kad turiu pribręsti ir prie tokio momento, kai tiesiog pasidarysiu tatuiruotę tam, kad tiesiog pasidaryčiau. Pavyzdžiui, kaip įvaizdžio detalę ar kažkokį akcentą, kuris man būtų gražus“, – sako Milita.

Be to, dėl nė vienos tatuiruotės ji nesigaili ir juokaudama tikina, kad vaikinų vardų ant savo kūno neturi. Ir nors savo tatuiruočių nenurašo, tačiau mano, kad pirmoji jau tapo senamadiška.

„Ji tiesiog pagal siluetą ir dizainą išėjusi iš mados. Galbūt galėčiau truputį pakeisti, bet iš kitos pusės ji turi savotišką istoriją, yra savotiškai graži. Ji parodo, kad buvo ir tokie laikai. Ir nors kažkada tai buvo gražu, vis dėlto šiandien – nebe. Iš esmės priklauso ir nuo to, koks požiūris ir kaip iš kitos pusės pasižiūrėsi“, – šypsodamasi sako mergina.

Visgi pirmoji merginos tatuiruotė turi daugiau užslėptų žinučių nei kitos. Milita sako, kad į ją sudėta nemažai reikšmių, nes tuo metu ji įsivaizdavo, kad tai bus pirma ir vienintelė tatuiruotė.

„Dėl to į ją vieną įdėjau nemažai reikšmių, bet greitai atsirado ir daugiau, pradėjau to nesureikšminti, todėl spontaniškai pasidariau kitas“, – sakė ji.

Milita Daikerytė
Milita Daikerytė

Kiekvienam gyvenimo sprendimui Milita turi tvirtą nuomonę, tad, jeigu ji nėra 100 procentų įsitikinusi, ar tikrai nori darytis dar vieną kūrinį, tai ji jo ir nesidarys. Ji neslepia, kad savo sprendimais yra visiškai užtikrinta, todėl atkalbėti nėra taip lengva.

„Dažniausiai visi sprendimai atlikti labai rimtai. Nėra taip buvę, kad aš nuspręsčiau vienaip ir tiesiog labai paprastai būtų galima mane atkalbėti. Kai jau apsisprendžiu, kad noriu, tai galiu pasidaryti kad ir kitą dieną“, – pabrėžia ji.

Vizažistės kūno nepuošia labai didelės tatuiruotės, nes, anot jos, tai paprasčiausiai pakeistų jos turimą įvaizdį. Beje, Milita taip pat nebijo ir jokio skausmo, jis netampa trukdžiu pasidaryti dar vienos tatuiruotės.

Asmeninio albumo nuotr./Milita Daikerytė
Asmeninio albumo nuotr./Milita Daikerytė

„Iš tiesų esu ypač pakanti skausmui, kai prasivėriau auskarus, tai buvo viskas taip pat. Visi visuomet stebisi ir klausia, ką daro tokia gležna, mažutė mergina, ar man visai neskauda. Na, man iš tikrųjų viduje skauda, bet aš turiu tokį nusiteikimą, kad tai yra labai laikina. Atkentėsiu kelias minutes ir visą gyvenimą galėsiu džiaugtis šiais rezultatais“, – atvirauja mergina.

Pasiteiravus Militos, ar tikrai nėra tos baimės, darantis tatuiruotę, ji sako, kad baimė visada yra ir bus. Tačiau ji atkreipia dėmesį, kad, jeigu labai stipriai norėsi, viskas tampa pakenčiama ir tas noras viską perlenkia bei nugali.

„Jeigu norėsiu, tai spontaniškai pasidarysiu. Įdomu tai, kad visai neseniai nuvykau vertis auskarų, turėjau tokį planą, kad galėčiau pasidaryti tuo pačiu metu ir tatuiruotę. Tačiau visiškai neturėjau jokios konkrečios idėjos ir konkretaus noro. Taip išėjo, kad pagalvojau – tiek to, gal kitą kartą“, – tvirtino Milita.

M.A.M.A apdovanojimų raudonojo kilimo svečiai – galerijoje:

M.A.M.A apdovanojimų ceremonija– galerijoje:

M.A.M.A raudonojo kilimo transliacija:

VIDEO: 15min tiesiogiai: M.A.M.A raudonasis kilimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas