Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Stasiulis prakalbo apie galimybę tapti Seimo nariu

Radijo, televizijos ir renginių vedėjų Mindaugo Stasiulio, Sauliaus Žvirgždo ir Ginto Vaičikausko kuriamoje tinklalaidėje „Radijo ranča“ be keiksmažodžių kalbamąsi įvairiomis aktualiomis žiūrovams temomis. Naujausiame epizode, kalbai pasisukus apie artėjančius Lietuvos Respublikos Seimo rinkimus, M.Stasiulis netikėtai prisiminė realybe vos netapusį pasiūlymą.
Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis / Stop kadras

„Arūnas Valinskas, kurdamas „Tautos prisikėlimo partiją“ mane kvietė prisijungti. Partijos nariu niekada nebuvau, bet buvau „normaliai“ kalbinamas eiti į Seimą“, – apie netikėtą pasiūlymą atviravo tinklalaidės vedėjas.

Stop kadras/„Radijo rančos“ vedėjai
Stop kadras/„Radijo rančos“ vedėjai

Tuo metu, M.Stasiulio radijo ir televizijos eteryje kuriamas personažas Saulėnas buvo itin populiarus Lietuvos šou pasaulyje ir šansai būti išrinktam buvo itin aukšti. Tiesa, žinomas vyras prisipažįsta dabar besidžiaugiantis, jog tokio pasiūlymo atsisakė: „Turėjau realią, šimtaprocentinę progą patekti į Seimą, bet tada supratau, kad vis tiek turi būti kažkokia riba. Ačiū, Dievui kad nėjau, nes bučiau susiknisęs viską.“

Primename, jog 2008 m. Arūno Valinsko įsteigta „Tautos prisikėlimo partija“ pirmame Seimo rinkimų ture buvo antra populiariausia partija šalyje, surinkusi daugiau nei 15% balsų ir gavusi 13 mandatų Seime.

Tinklalaidė „Radijo ranča“:

VIDEO: Radijo Ranča #12 Lietuvai trūksta žvaigždžių skandalų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas