Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misija – grožis“ vedėja pretenduojanti tapti „Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė pati atsidūrė grožio chirurgų rankose

Ketvirtadienio rytą „Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė lankėsi klinikoje „Grožio chirurgija“ Kaune, kur moteriai buvo atlikta estetinė procedūra. „Misija – grožis“ vedėja pretenduojanti tapti gražuolė nusprendė palengvinti savo kasdienybę ir atsikratyti kasdien lydinčių nemalonių pojūčių.
Kęstutis Maslauskas ir Vaida Kursevičienė
Kęstutis Maslauskas ir Vaida Kursevičienė / BFL/Aliaus Koroliovo nuotr.

Klinikoje „Grožio chirurgija“ dirba LNK televizijos radikalių pokyčių projekto „Misija – grožis“ sumanytojai, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojai Vygintas Kaikaris ir Kęstutis Maslauskas. K.Maslauskas V.Kursevičienei ir atliko procedūrą – sušvirkštė botulino, mažinančio prakaitavimą.

Procedūra neskausminga

31 metų advokate Vilniuje dirbanti dviejų vaikų mama teigė, kad jau seniai domėjosi, kaip galėtų išspręsti problemas, susijusias su padidėjusiu prakaitavimu.

„Noriu pabrėžti, kad tai ne grožio, o estetinė procedūra. Ją darytis pastūmėjo problemos, kurios kamuoja daugumą moterų. Atėjus karščiams negaliu darbe dėvėti laisvų drabužių, turiu būti apsivilkusi kostiumėlį, marškinius ilgomis rankovėmis, nors lauke karšta. Man taip pat nuolat tenka patirti stresą. Esu išbandžiusi įvairias priemones, tačiau jos buvo neveiksmingos. Daug teko domėtis ir apie antiperspirantų žalą. Pamaniau, kad botulino injekcijos yra veiksmingas būdas, kuris galėtų padėti ir tuo pačiu nepakenkti organizmui“, – teigė moteris.

Periodiškai grožio salonuose apsilankanti moteris pasinaudoja manikiūro, pedikiūro, veido valymo procedūromis. V.Kursevičienė neatmeta galimybės, kad nuo šiol kas pusmetį jį darysis ir prakaitavimą mažinančią procedūrą.

„Procedūra nėra skausminga – ji yra nemaloni, bet tik tiek, kiek jaučiamas adatos įdūrimas. Poveikis turėtų būti ilgalaikis. Kokie bus rezultatai negaliu dabar atsakyti – pirmą kartą šį dalyką išbandžiau“, – tvirtino V.Kursevičienė.

Pretenduoja tapti laidos vedėja

Neatmetama galimybė, kad jėgos aitvarų ir snieglenčių sportu besidominti V.Kursevičienė taps rudenį prasidėsiančio projekto „Misija – grožis“ vedėja. To nepaneigia ir projekto prodiuserė Edita Katauskienė.

„Vaida yra glaudžiai susijusi su šiuo projektu, tačiau kol kas negaliu atskleisti, koks bus jos vaidmuo“, – kalbėjo prodiuserė.

E.Katauskienė atskleidė, kad botulino injekcijų procedūra yra tikrai ne vienintelė, kuri yra suplanuota V.Kursevičienei. Projekto prodiuserė taip pat teigia mananti, kad V.Kursevičienė būtų lygiavertė varžovė TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ vedėjai „Mis Lietuva 1996“ karūnos laimėtojai Daivai Anužytei-Kasiulaitienei.

„Man patinka, kad Vaida yra ir graži, ir protinga teisininkė“, – kalbėjo E.Katauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas