Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Modelis Patricija su 10 tūkst. dolerių vertės krūtine kaimo darbų atsisakė: „Kažkokia tragedija“

Naujoje šou „Pelenė Princesė“ dalyje dvi jaunos merginos ryžosi apsikeisti gyvenimais. Kukli, džiaugsmu gyvenimui spindinti Rasa mėgavosi miesto malonumais ir grožio procedūromis, o į kaimą avėdama įspūdingais aukštakulniais atvyko Patricija – „OnlyFans“ žvaigždė.
„OnlyFans“ modelis Patricija
„OnlyFans“ modelis Patricija / LNK nuotr.

Kažkada Rasa miestą iškeitė į gyvenimą Skuodo rajone, mažučiame 25 kv. metrų name. Mergina atskleidė, kad pardavė automobilį ir savo noru persikraustė gyventi į gamtos prieglobstį. „Esu veržli, kūrybiška, drąsi“, – sakė 27-erių Pelenė. Rasa laisvalaikiu rūpinasi gėlėmis ir aplinka, kurioje organizuoja kūrybiškus susitikimus ir mažiems, ir dideliems. Grožiui laiko mergina neranda. Anot jos, svarbiausia, kad blizgėtų žmogaus akys – kiti papildomi blizgučiai nėra reikalingi.

Patricija – 23-ejų gražuolė, projekte „Pelenė Princesė“ jau dalyvavusios Ofelijos draugė. Abi merginos turi daug bendro – kuria turinį suaugusiems skirtoje platformoje „OnlyFans“ ir labai didžiuojasi savo krūtinėmis. „Šitas grožis kainavo 10 tūkstančių. Ne eurų, o dolerių!“ – gyrėsi Patricija, demonstruodama apvalias formas.

LNK nuotr./„OnlyFans“ modelis Patricija
LNK nuotr./„OnlyFans“ modelis Patricija

Mergina neslepia – jos darbas yra būti gražia. Tiesa, vaikystėje jai teko patirti gyvenimą kaime, tačiau, kai tik galėjo, Patricija paspruko į miestą. Gyvenimas klastingas – „Pelenė Princesė“ iš miesto į gamtą pabėgusią Rasą grąžino ant asfalto, o Patriciją – iš miesto į paprastą kaimišką buitį.

Labiausiai Patricija sakė bijanti lauko tualeto. „Kaip jie čia žiemą gali kakot? Šalta, kvapas... Kaip galima priprasti prie tokio kvapo? Kaip tokioje aplinkoje galima rūpintis savimi ir skleisti moteriškumą?“ – svarstė Princesė.

Klausimų jai sukėlė ne tik tualetas, bet ir kai kurie darbo įrankiai. Sužinojusi, kad teks pjauti žolę dalgiu, Patricija nežinojo, kas tai. „Reikėtų pasidarbuoti dalgiu? Net nežinau, kas tas dalgis. O po to pagražinti... žoliapjove? Kinų kalba, aš nesuprantu, kas yra žoliapjovė!“ – stebėjosi Princesė. Jos nuomone, tokie darbai – ne moteriai. „Čia labai vyriškas darbas. Dar ilgiau su dalgiu pabūsiu, man kiaušai užaugs!“ – jaudinosi Patricija.

LNK nuotr./„OnlyFans“ modelis Patricija
LNK nuotr./„OnlyFans“ modelis Patricija

Kelis tūkstančius kainavę jos aukštakulniai neatlaikė Skuodo rajono kaimo kelių – klampodama į darbus Patricija tiesiogine prasme iškrito iš batų. Kol ji vargo ūkyje, Pelenė Rasa mėgavosi jodinėjimu Baltijos jūros pakrantė bei daug jėgų pareikalavusia šokių ant stulpo mankšta.

„Galvojau, esu šiek tiek didesnis medis, bet kai labai noriu, pasirodo, galiu viską“, – savimi didžiavosi Rasa.

Po mankštos mergina pirmą kartą gyvenime atsipalaidavo masaže, o besiruošdama susitikimui su Princese Patricija, pirmąkart patyrė profesionalios visažistės prisilietimą, išryškinusį natūralų grožį.

LNK nuotr./Rasa
LNK nuotr./Rasa

Kaime virė tikra drama – Patriciją nugalėjo ne vyriški darbai, ne nuovargis, o mažas vabaliukas, atsitrenkęs į koją malkinėje. „Niekada nekartočiau. Kažkokia tragedija!“ – sakė ji.

Kodėl merginoms susitikus Princesė Patricija susigraudino? Ką Princesės apatinių drabužėlių stalčiuose rado Pelenė? Atsakymai – naujausioje projekto „Pelenė Princesė“ dalyje jau Lnk.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius