Modeliu dirbęs Gabrielius Vagelis – apie savo mitybą: laikosi vienos taisyklės

Aksominio balso savininkas Gabrielius Vagelis jau ne vienerius metus klausytojus džiugina savo dainomis. Tačiau anksčiau jam yra tekę ragauti ir modelio duonos. Ir nors šie laikai jau praeityje, tam tikrų mitybos taisyklių jis laikosi iki šiol. Apie visa tai žinomas dainininkas papasakos jau šį šeštadienį, laidoje „Virtuvės istorijos“. Žiūrovai bus nustebinti – pasirodo, kad Gabrielius niekuomet nevalgo vieno lietuvių itin mėgiamo patiekalo!
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / S.Čirbos nuotr.

Jau šio šeštadienio laidoje G. Vagelis atskleis, kaip puoselėja savo išvaizdą bei pasidalins, ko dėl norimų rezultatų kartais tenka atsisakyti. Kaip ir daugelis, Gabrielius taip pat išduoda turintis silpnybių. Didžiausia iš jų – saldumynai.

„Savo mitybą stengiuosi padaryti kiek įmanomą sveikesnę. Mano pagrindinė taisyklė – saldumynus valgyti tik savaitgaliais. Stengiuosi valgyti daugiau baltymų ir vartoti mažiau angliavandenių. Kartais tai pavyksta, o kartais ir nelabai“, – apie mitybos įpročius pasakos jis.

Tačiau nors ir riboja angliavandenių kiekį, G. Vageliui labiausiai prie širdies italų virtuvė. „Mane ši virtuvė žavi savo paprastumu, bet tuo pat metu ir skonių įvairove. Pavyzdžiui, picai tu gali naudoti bet kokius ingredientus, ir ji vis tiek bus skani. O skaniausi man – makaronai su Bolonijos padažu“, – apie mėgstamiausius patiekalus atviraus pašnekovas.

Organizatorių nuotr./Gabrielius Vagelis
Organizatorių nuotr./Gabrielius Vagelis

Tiesa, atlikėjas pripažins, kad laikui bėgant jo skonis stipriai pasikeitė – kai kurie patiekalai skanūs tapo tik atėjus brandai. Žuvies patiekalai – ne išimtis.

„Ilgą laiką nemėgau žuvies. Manau, kad prie to reikėjo pribręsti. O dabar labai mėgstu žalią žuvį: lašišą, tuną. Pavyzdžiui, tartaras – mano vienas mėgstamiausių žalios žuvies patiekalų“, – pasakos jis.

O štai lietuvių pamiltų šaltibarščių Gabrielius prisipažįsta nemėgstantis. Dainininkas laidoje atskleis, kad prie to prisidėjo ir nemalonus incidentas vaikystėje.

„Man buvo gal penkeri metai. Svečiavausi pas draugę ir jos mama buvo pagaminusi didžiulį katilą burokėlių sriubos. Kadangi buvau ypač kultūringas, sriubą suvalgiau beveik visą. Tačiau šios istorijos pabaiga nebuvo tokia linksma... Po to karto šaltibarščių ir burokėlių valgyti tiesiog nebegaliu“, – šypsodamasis pasakos dainininkas.

Gabrielius Vagelis / Asmeninio archyvo nuotr.
Gabrielius Vagelis / Asmeninio archyvo nuotr.

Šnekučiuodamasis laidoje su Ilona, Gabrielius taip pat prisimins ir tuos laikus, kai teko dirbti modeliu Lietuvoje. Dainininkas atviraus, kad nuo perspektyvios modelio karjeros užsienyje jį sulaikė būtent tuo metu pradėta puoselėti muzikinė karjera.

„Kalbant apie modelio darbą, Lietuvoje nėra rinkos, kurioje galėtum save išnaudoti. Dažniausiai garsiems modeliams vis tik tenka išvykti net keletui mėnesių. Aš nė karto nebuvau išvykęs, nes man to padaryti neleido greta to vystoma muzikinė karjera. Buvo noras, bet taip ir neišvykau. O Lietuvoje esu dirbęs modelio darbą: ėjęs podiumu, dalydavęs fotosesijose, reklamavęs drabužius. Tačiau, kadangi čia tos perspektyvos nėra labai didelės, visa tai tapo mano hobiu. Tai yra darbas, kuriuo šiuo metu nebeužsiimu, bet prisiminti jį visuomet yra smagu“, – apie modelio darbą pasakos G. Vagelis.

Kokius patiekalus Gabrielius gamina geriausiai? Ką žinomas vyras dažniausiai vaišina savo patiekalais? Kaip skamba naujausias Gabrieliaus kūrinys? Atsakymai į šiuos klausimus – jau šį šeštadienį.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. per TV3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis