Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Monake viešinti V.Siegel sutiko Holivudo žvaigždę M.Freemaną: „Praktiškai turiu ir bendrą nuotrauką“

Verslininkės bei nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel gyvenimas kupinas spalvų ir įspūdžių. Dažnai į užsienį keliaujanti verslininkė šiuo metu vieši Monake, kur ne tik lepinasi puikiu oru, nepakartojamais vaizdais ir aukščiausio lygio restoranais, bet ir sutinka ypatingus žmones.
Viktorija Siegel ir Morganas Freemanas
Viktorija Siegel ir Morganas Freemanas / Asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ V.Siegel pasidalijo įrašu ir fotografijomis iš Monake esančio restorano „La Môme Monte-Carlo“. Ten apsilankiusi verslininkė sutiko garsų kino aktorių Morganą Freemaną.

Įrašu ir fotografijomis ji sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Ko gero daug kas esate matę tokius filmus kaip: „The bucket list“, „Going in style“, „Bruce Almighty“, kuriuose vaidina žymus pasaulio aktorius Morgan Freeman!

Vakar vakarieniavome šalimais jo staliuko! Tikrai labai faina gyvai sutikti ir pamatyti žmogų, kuri esi matęs ne vienam savo mėgstamam filme! P.S. nuotrauką praktiškai bendrą su Morgan Freemanu turiu, jis ten už nugaros su žydra palaidine!“, – linksmai rašė nuomonės formuotoja.

Asmeninio archyvo nuotr./Morganas Freemanas
Asmeninio archyvo nuotr./Morganas Freemanas

Žmonės.lt primena, kad praėjusį mėnesį V.Siegel lankėsi Japonijoje. Jau pirmoji diena Tokijuje Viktorijai kaip reikiant įsiminė. Verslininkė neslėpė nuostabos – Japonijos sostinėje gyvena milijonai žmonių, tačiau miestas pastiko neregėta ramybe.

„Įspūdžių daug ir jie kol kas tik geriausi. Nors miestas didžiulis, megapolis, kuriame gyventojų skaičius siekia beveik 14 milijonų, tačiau šis miestas pasižymi tokia ramybė, tvarka, visur taip švaru, visi laikosi taisyklių, žmonės be galo kultūringi, mandagūs. Apie maistą čia apskritai atskiro posto reikės. Ko gero skanesnio maisto niekur neteko valgyti. Šis dalykas tikrai labai sužavėjo“, – tuo metu pasakojo verslininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius