Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Monika Kvietkutė atšventė 32-ąjį gimtadienį – pasidalijo, kokiomis nuotaikomis gyvena: „Esu ne viena“

Balandžio 25-oji dainininkei, nuomonės formuotojai Monikai Kvietkutei buvo ypatinga. Gimtadienio dieną, po skyrybų su verslo partnere atsitiesti bandanti moteris, pozavo su masyvia gėlių puokšte ir pasidalijo, kokiomis nuotaikomis gyvena.
Monika Kvietkutė
Monika Kvietkutė / Socialinių tinklų nuotr.

Ketvirtadienį 32-ąjį gimtadienį atšventusi M.Kvietkutė savo socialinių tinklų paskyroje džiaugėsi sveikinimų gausa ir pozavo su milžiniška rožių puokšte. Svarbią dieną ji pasidalijo mintimis apie pastaruosius gyvenimo įvykius ir išskyrė geriausias savo savybes.

Juliaus Kalinsko nuotr./Monika Kvietkutė
Juliaus Kalinsko nuotr./Monika Kvietkutė

„Aš esu NE viena!!! Turiu pačius nuostabiausius draugus šalia savęs, ne tik kai gera, bet kai ir labai liūdna! Dėkoju savo mylimiausiai šeimai. Ir varge, ir džiaugsme VISADA šalia manęs mano patys mylimiausi ir brangiausi! Ačiū Jums visiems už sveikinimus! Esu pagerbta visų dėmesiu ir nuoširdžiais palinkėjimais! 32m! Ačiū gyvenimui už tai, kad galiu kvėpuoti ir jausti! Ačiū SAU už stiprybę ir nepasidavimą už mokėjimą gyventi, o ne tik egzistuoti“, – feisbuke rašė M.Kvietkutė.

Aš esu NE viena!!!❤️ turiu pačius nuostabiausius draugus šalia savęs, ne tik kai gerą, bet kai ir labai liūdną! Savo...

Posted by Monika Monikita Kvietkute on Thursday, April 25, 2024

Visai neseniai, kovo 20-ąją, gimtadienį atšventė ir Monikos bei Andriaus Šedžiaus sūnus Gabrielius, kuriam suėjo 8-eri. Ta proga M.Kvietkutė pakvietė berniuko draugus į įstabią šventę batutų parke.

„Gabrielius mane džiugina kasdien, visi jo maži ir dideli pasiekimai man teikia didelį džiaugsmą“, – po Gabrieliaus gimtadienio šventės Žmonės.lt sakė Monika.

Tiesa, tarp linksmų švenčių, Monikos gyvenime neapsieita ir be skaudžių įvykių. Balandžio pabaigoje moteris prakalbo apie skyrybas su verslo partnere, drauge Greta. LNK televizijos laidoje „KK2“ Monika sakė sulaukusi nemalonių replikų ir net kaltinimų.

„Niekada nesakiau, kad be manęs, tai čia niekas, bet per laiką pradėjau jausti, kad esu neįvertinta. Pradėjo kalbos visokios sklisti. Galų gale sulaukiau tokių nemalonių frazių, kad aš esu niekas, kad čia dėl manęs kai kurie net nepirko ir taip toliau. Tada man norisi paklausti – ar čia dėl jos visi pirko?“ – „KK2“ laidoje retoriškai klausė M.Kvietkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius