Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monika Liu ant raudonojo kilimo pozavo su mylimuoju

Kai kuriems raudonasis kilimas kartais tampa meilės patvirtinimo vieta. Štai tas pats nutiko ir prieš kelias dienas, kai ant M.A.M.A 2020 raudono kilimo savo santykius viešai deklaravo dainininkė Monika Liu ir jos mylimasis Kasparas Sipavičius, dar kitaip žinomas kaip Dėdė Kaspa.
Monika Liu ir jos mylimasis Kasparas Sipanavičius
Monika Liu ir jos mylimasis Kasparas Sipavičius / 15min klijuotė

Jau daugiau nei metus sklando kalbos apie žinomos atlikėjos Monikos Liu ir socialiniame tinkle garsėjančio Kasparo vienas kitam puoselėjamus šiltus jausmus. Instagrame ne kartą buvo galima išvysti, kaip pora saldžiai vienas prie kito glaudžiasi ir vis dažniau leidžia laiką kartu.

Galiausiai M.A.M.A 2020 raudonasis kilimas šias kalbas patvirtino – pora ne tik atvyko susikibusi rankomis, bet ir meilę reiškė šiltais apsikabinimais.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./M.A.M.A 2020 raudono kilimo svečiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./M.A.M.A 2020 raudono kilimo svečiai

Kartu su Kasparu ant raudonojo kilimo pasirodžiusi Monika iškart sulaukė smalsių transliacijos vedėjų Lolitos Zero ir Naglio Bieranco žvilgsnių. Tad nenuostabu, kad pora išgirdo kelis klausimus apie atlikėjai skirtas nominacijas ir, žinoma, apie vaikinus trumpais šortais (užuomina į Monikos Liu dainą „Vaikinai trumpai šortais“ – red. past.).

„Man labiausiai patinka vaikinai ilgomis kojomis ir trumpais šortais“, – šyptelėjo Monika.

Netrukus ji sulaukė ir kito klausimo iš Lolitos Zero – kodėl šalia jos stovintis jaunuolis dėvi kostiumines kelnes, o ne šortus?

„Mes bandėme tartis su organizatoriais, bet jie pasakė, kad tai prieštarauja etiketui. Turi būti black tie, jokių šortų, garbanotų kojų, nieko“, – sakė ji.

Tada Lolitai pasidarė smalsu, kas šalia Monikos Liu stovi, bet į klausimą, kas šis berniukas, atlikėja neatsakė, tik šmaikščiai nusijuokė. Tačiau panašu, kad pora jau ilgą laiką puoselėja santykius, o šis pasirodymas – tik tų santykių įrodymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas