Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Marija planuoja įkurti makiažo studiją: svajonės įgyvendinimą dabar stabdo tik karantinas

Atlikėja ir vizažistė Monika Marija Paulauskaitė (21 m.) vietoje toli gražu nestovi, o jos galvoje verdančios idėjos – ne vien tik muzikinės. Žinoma mergina svarsto atidaryti makiažo studiją, jau ėmė dėlioti, kokia galėtų būti jos komanda, ir po truputį pradėjo ieškoti patalpų. Tiesa, planus kol kas tenka stabdyti dėl šalyje tebegaliojančio karantino.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Kas geriau susipažinęs su Monikos Marijos biografija, tas žino, kad ji – ne tik atlikėja, bet ir profesionali vizažistė. Makiažo srityje mergina sukasi jau gana ilgai, tad nieko keisto, kad ir idėją, jog reikia atidaryti nuosavą makiažo studiją, nešiojosi jau kurį laiką, ši svajonė tikrai nėra nauja.

„Kadangi vedu paskaitas, esu dėstytoja kitoje makiažo studijoje, paprasčiausiai noriu kažką panašaus sukurti pati ir pakviesti prisijungti savo draugus grožio specialistus. Su jais jau šnekėjausi, jie labai entuziastingai pažiūrėjo į šitą idėją“, – 15min atskleidė Monika Marija Paulauskaitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Monika Marija prisiminė, kaip prieš kurį laiką šia idėja pasidalijo su savo socialinių tinklų sekėjais. Ji atvira – buvo pasiruošusi įvairioms reakcijoms.

„Norėjau idėją išgarsinti tam, kad iš kitų savo draugų, dirbančių toje industrijoje, išgirsčiau kažkokį atsiliepimą – paskatinimą arba kaip tik draudimą, pasakymą „ne, nedaryk, nesąmonė bus“. Tačiau sulaukusi daug žinučių, su visais pabendravusi supratau, kad labai faina, nes ne aš viena galvoju, kad tai gera idėja, tai gal tai iš tiesų kaip nors greičiau ir įvyks“, – vylėsi Monika Marija.

Pašnekovė patikino, kad įgyvendinus svajonę ji tikrai nebūtų tik vadovė, būtinai darbuotųsi ir pati. Sako, be to jau nelabai įsivaizduoja savo gyvenimo.

„Kaip ir dabar, kai pati sau darausi makiažą. Nesu to pamiršusi. Jau anksčiau darydavau ir draugėms, rengdavome visokias fotosesijas, dirbdavau ties tuo dalyku, stengdavausi tobulėti. Tad norėčiau, kad ir toliau tas darbas nebūtų pamirštas, kad vystytųsi, nes man atrodo, kad jis puikiai derinasi su muzika“, – mintimis dalijosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Vis dėlto Monika Marija pastaruoju metu – tiek dažnai matomas veidas televizijoje, tiek populiari atlikėja koncertų salėse, neseniai debiutavusi dar ir kaip aktorė. Ar ji apskaičiavo, kaip prie minėtų veiklų pajėgtų įterpti dar ir nuosavą makiažo studiją?

„Man atrodo, kad kai nori, viską galima suspėti, tik reikia rasti entuziazmo, o laiko visada atsiras, – nusišypsojusi užtikrino Monika Marija. – O kadangi kaip atlikėja šalia tikrai turiu laisvo laiko, manau, kad galima jį puikiai išnaudoti.“

Tiesa, Monika Marija puikiai supranta, kad nuosavai makiažo studijai vien noro neužtenka – reikia ir investicijų. Tačiau tokioms gyvenimo situacijoms ji sako tinkamai pasiruošusi.

„Aš visą gyvenimą taupau ir taupau ne kažkam kitam, o savo svajonėms, tai kadangi čia yra viena iš mano svajonių, galbūt jai ir skirsiu tas savo investicijas“, – pavyzdį, kaip reikia siekti savo tikslų, rodo Monika Marija.

Ir nors tai kol kas dar tik planai, pastaruoju metu apie savo gražios idėjos išpildymą Monika Marija galvojo vis drąsiau, žiūrėjo, kokios patalpos būtų tinkamiausios studijai įkurti. Tačiau planus grožio srityje, kaip ir koncertinius, netikėtai pakoregavo karantinas.

„Dabar visiškai viskas sustoję, visos patalpų paieškos ir panašiai. Absoliučiai nieko negaliu daryti – nei mokinių rinktis, nei programų kažkokių rengti, tai šito dalyko kol kas nebevystome“, – neslėpė Monika Marija.

Pasibaigus karantinui ji svarsto ir toliau tęsti patalpų paieškas, išgryninti planus. Tikisi, kad netrukus viskas grįš į įprasta ritmą.

„Manau, kad kai baigsis mūsų izoliacija, anksčiau ar vėliau ši svajonė, kurią turiu jau ganėtinai ilgą laiką, pajudės į priekį“, – įsitikinusi Monika Marija.

Tačiau ir kol karantinas, ji visai nenuobodžiauja. Anot Monikos Marijos, nekalbant apie neigiamas puses toks sustojimas visai į naudą – turime gyvenime ką apmąstyti, persvarstyti.

„Rašau dainas, kuriu, bendrauju su savo „Lietuvos balsas. Vaikai“ mokiniais, tapau paveikslus, žaidžiu su savo šešku, stengiuosi rasti veiklos ir nesėdėti vietoje. Man atrodo, čia kaip savotiškos kūrybinės atostogos, kurios iš esmės ir yra mūsų, menininkų, darbas“, – šyptelėjo Monika Marija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas