Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Monika Pundziūtė po metų tylos pristatė mylimąjį: širdį užkariavo muzikos prodiuseris

Net metus slėpusi savo santykius Monika Pundziūtė-Monique pirmadienio vakarą atskleidė paslapties šydą – pasirodo, visą šį laiką atlikėja draugavo su muzikos prodiuseriu Pauliumi Vaicekausku, scenoje geriau žinomu kaip Plucando.
Monika Pundziūtė-Monique, Paulius Vaicekauskas
Monika Pundziūtė-Monique, Paulius Vaicekauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Liūdna diena išaušo Monikos Pundziūtės-Monique aistringiausiems gerbėjams, mat pirmadienį mergina paskelbė, jog jos širdis – užimta. Dainininkė pasidalijo romantiškais kadrais, kuriuose su ja meiliai glaustosi atlikėjas Plucando, arba kitaip – Paulius Vaicekauskas.

„Jau metai to tikro juoko ir laimės, supratimo ir meilės, pokalbių ir jaukios tylos, kelionių ir netflixinimų, ir daugybė pakeliui įveiktų iššūkių“, – instagrame rašė mergina.

Paviešintose nuotraukose matyti, kaip pora linksmai leidžia laiką. Vienoje jų naujasis Monique širdies draugas pozuoja su gitara. Beje, visai ne veltui, nes muzikos bendruomenėje Plucando yra gana žinomas prodiuseris.

Scenoje jį buvo galima matyti drauge su Rūta Loop, Andriumi Mamontovu, Linu Adomaičiu, Daiva Starinskaite, Justinu Jaručiu ir kitais. Beje, panašu, jog prie pastarojo muzikos jis bus prisidėjęs daugiau, nes daugelyje kūrinių Plucando vardas įrašytas kaip prodiuserio.

VIDEO: Plucando feat. Emie - Give It To Me

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius