Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė nebeslepia jausmų mylimajam Dovydui: paviešino judviejų bučinį

Panašu, kad skyrybų dramą išgyvenanti Monika Šedžiuvienė verčia naują lapą savo gyvenime. Šeštadienio vakarą moteris socialiniame tinkle pasidalijo romantiška nuotrauka, kurioje ji įamžinta besibučiuojanti su nauju mylimuoju Dovydu.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Adam Aleksejėvič nuotr.

M.Šedžiuvienė dar liepos pabaigoje prisipažino – „turi vyrą, kuris beprotiškai myli ją ir jos sūnų“. Per vasarą ji atsistojo ant kojų ir sako besijaučianti kaip niekad laiminga – esą ko daugiau norėti, jei ji pati, vaikas, o ir visa šeima sveika, o širdį glosto romantiški jausmai naujam mylimajam.

Nors komplimentų širdies draugui Monika negailėjo, tačiau viešumoje su juo pasirodyti vengė – iki šios akimirkos pora nebuvo įsiamžinę nė vienoje nuotraukoje.

Tačiau šeštadienio vakarą M.Šedžiuvienė praskleidė paslapties šydą – socialiniame tinkle pasidalijo bučinio nuotrauka.

Instagram nuotr./Monika Šedžiuvienė su nauju mylimuoju
Instagram nuotr./Monika Šedžiuvienė su nauju mylimuoju

Ir nors moteris viešumoje vis drąsiau demonstruoja jausmus, 15min susisiekus su M.Šedžiuviene, ji kalbėti apie mylimąjį atsisakė.

„Sekmadieniais žmonės ilsisi, o ir šiaip aš šia tema bendrauti nesiruošiu“, – sakė Monika.

15min primena, kad M.Šedžiuvienė turinti naują mylimąjį patvirtino dar liepos pabaigoje.

„Taip, mano gyvenime atsirado žmogus, kuris beprotiškai myli mane, mano sūnų. Ir negaili nei laiko, nei finansų. O tikras tėvas net alimentų laiku nemoka“, – 15min vasarą sakė M.Šedžiuvienė.

Ji pasakojo, kad naujas širdies draugas itin nemėgsta viešumo, o ir atverti širdies plačiai nebesinori – skyrybos neva išmokė saugoti asmeninę laimę.

„Po skyrybų mano siela dar tokia drebanti. Tačiau jei kuo nors abejoju, tai tik savimi – klausiu savęs, ar jau galiu, ar esu pasiruošusi naujiems santykiams? Bet kai yra tinkamas žmogus, kai jis nukreipia mane tinkama linkme – abejonių nekyla“, – 15min apie santykius su mylimu verslininku kalbėjo Monika.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė

Tuo tarpu A.Šedžius 15min buvo atviresnis, jis pasakojo, kad Monika ir dabartinis jos mylimasis, bendraamžis Dovydas pažįstami jau daugelį metų, su juo Monika susipažino dar būdama paauglė, kai esą būdama 15–16 metų kartais skrisdavo į Airiją prižiūrėti pusseserės vaikų. Ten Dovydas, pasak A.Šedžiaus, išvyko dar būdamas vaikas, kadangi į Airiją išsikraustė visa jo šeima.

View this post on Instagram

#loveiseverywhere❤️

A post shared by MonikitaMKS (@monikitamks) on

A.Šedžius pasakojo, kad ten jie ir susipažino. Ir jau neva tuomet Dovydui ji krito į akį, jis jau seniai bandė ją merginti ir tik vėliau, kai Šedžiai susituokė, jis žengė žingsnį atgal.

„Jis jos siekė labai ilgai, jam ji buvo gyvenimo meilė. Ir pasiekė. Kai mes su Monika išsiskyrėme, jis ją toliau spaudė ir viskas. Dabar Monika važinėja su airiška mašina, kurios vertė – 1500 eurų, jis jai nupirko butą Vilniuje. Jis grįžo čia (į Lietuvą, – red.), tačiau ką jis čia dirbs? Taip ir skraido – pabūna savaitę ir vėl atgal.

M.Šedžiuvienė kurį laiką socialiniuose tinkluose viešino nuotraukas, kuriose matyti jos ranką puošiantis sužadėtuvių žiedas. To pro akis nepraleido ir pats A.Šedžius. Pasak jo, M.Šedžiuvienės naujas širdies draugas jai padovanojo sužadėtuvių žiedą, nors ar pasipiršo – nežinia.

„Žinau, kad jis jai padovanojo sužadėtuvių žiedą, nors gal jis jai jį padovanojo šiaip. Šalia nestovėjau ir visko nežinau“, – 15min pasakojo Andrius.

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Šedžiaus pyktis teisme dėl skyrybų su Monika: „Problemos yra dėl turto, kurio jai neva nereikia“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas