Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Monikos Marijos premjera 15min studijoje: išgirskite jos ir Leono Somovo kūrinį „Pabundu“

Ketvirtadienį 15min studijoje vėl skambėjo muzika. Atlikėja Monika Marija pristatė dainą „Pabundu“. Anot dainininkės, tai pats atviriausias kūrinys jos karjeroje.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Metų pradžioje iškovojusi „Lietuvos balso“ penktojo sezono nugalėtojos titulą, šių metų gale Monika Marija jau pristatys itin lauktą pirmąjį savo albumą. Jame, kaip sako pati atlikėja, ji atskleis dar nematytas savo puses. Pirmajame atlikėjos albume – ir naujausia Monikos Marijos bei Leono Somovo daina „Pabundu“, kurią atlikėja išleidžia šiandien.

„Tai ko gero atviriausias mano kūrinys, istorija apie tai, kaip kartais gyvenime sunku ištrūkti iš „užburto rato“ ir pripažinti sau tiesą. Tai tarsi sapnas apie tai, kaip slėpdamasi nuo savęs ne kartą pamiršau, kas iš tiesų esu, kol nepripažinau, kad man nuoširdžiai gėda, kad gailiuosi. Ir tik tuomet pajėgiau iš to sapno pabusti“,– apie naująjį autorinį kūrinį atvirai kalba Monika Marija.

Naujausia Monikos Marijos ir Leono Somovo daina „Pabundu“ – 15min studijoje:

VIDEO: Monikos Marijos premjera: išgirskite jos ir Leono Somovo kūrinį „Pabundu“

Specialiai šiai dainai portretą kūrė vienas geriausių Europoje fotomenininkų Algimantas Aleksandravičius. Būtent šiame kadre fotomenininkas įamžino geriausiai dainą atspindinčią emociją.

Algimanto Aleksandravičiaus nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Algimanto Aleksandravičiaus nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Tai – pirmasis atlikėjos bendras darbas su vienu geidžiamiausių prodiuserių šalyje Leonu Somovu. Monika Marija patikina, jog įrašyti bendrą kūrinį, mintis kilo tik pasibaigus „Lietuvos balso“ projektui, tačiau prireikė šiek tiek laiko, kol abu atrado jiems tinkamą skambesį.

„Su Leonu jau kurį laiką bendrai kūrėme, ieškojome mūsų dainos, tačiau galiausiai atsitiko taip, kad susitikome studijoje ir ši daina gimė per gerą pusvalandį! Vėliau, aišku, ilgai ją tobulinome, tačiau tai puikus įrodymas, kad kartais įkvėpimas ir komandinis darbas veikia stipriau, nei ilgos paieškos“,– dainos gimimo istoriją pasakoja gražiausiu šalies balsu išrinkta atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas