Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Moterų pinigų išviliojimu apkaltintas treneris D.Žičkus nutraukė tylą: „Tai gali būti kerštas“

Prieš visą Lietuvą aferomis ir pinigų išviliojimu iš moterų apkaltintas asmeninis treneris Domantas Žičkus nusprendė nebesislapstyti nuo viešumos ir nutraukė tylą.
Domantas Žičkus
Domantas Žičkus / Asmeninio albumo ir stopkadro nuotr.

Praėjusią savaitę akimirksniu išgarsėjęs asmeninis treneris D.Žičkus nutarė nutraukti tylą. Nusprendęs nebesislapstyti nuo viešumos, vyras TV3 laidos „TOP 3“ metu atsakė į jam ne vienos moters viešai mestus kaltinimus dėl finansinių aferų, sudaužytų širdžių bei sugriautų gyvenimų.

„Nežinau, ko siekia tos dvi moterys, bet, matyt, tai gali būti kerštas. Aš neatsakiau joms atgal į jausmus, todėl dabar vyksta šantažas, šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai man ir mano šeimai“, – laidoje atviravo Domantas.

Tokie kaltinimai prasidėjo prieš gerą savaitę, kai Domantą viešai apkaltino vilnietė Ieva. Moteris papasakojo, kad vyras iš jos apgaulės būdu išviliojo dešimtis tūkstančių eurų. Tačiau ši moteris, anot Domanto, pati inicijavo jų bendravimą.

Stopkadro nuotr./Domantas Žičkus
Stopkadro nuotr./Domantas Žičkus

„Mes pasidarėme pirmą, įvadinę treniruotę. Jai patiko, ji užsikabino ir mes pradėjome sportuoti. Ji visada sakydavo, kaip aš jai patinku, kaip jai patinka mano išvaizda, kaip ji atsigavo su manimi sportuodama, kaip jai nebereikia draugių, kaip jai patinka sportuoti“, – vardino laidoje D.Žičkus.

Anot trenerio, netrukus jis pajuto, kad klientė jam – neabejinga. Tačiau jis tokiais pat jausmais atgal tikino neatsakęs: „Kai pamačiau, kad viskas vyksta į tą didesnę simpatiją, jai pasakiau, kad tarp mūsų nieko nebus – mes draugiškai bendraujame ir sportuojame.“

Tačiau viskas nesibaigė ir tuomet, kai Domantas merginą, neva, atstūmė. Anot trenerio, netrukus iš Ievos jis sulaukė jau kitokio pasiūlymo. Šįkart – kartu kurti bendrą verslą.

Asmeninio albumo nuotr./Domantas Žičkus
Asmeninio albumo nuotr./Domantas Žičkus

„Ji visada teigdavo, kad yra nepriklausoma, turtinga verslininkė, kad ji gali viską… Aš tikiu žmogumi, kad ji nori prisijungti prie mano projekto, todėl pradėjome daryti darbus“, – savo įvykių versija dalinosi treneris.

Pinigų išviliojimu viešai apkaltintas Domantas laidoje teigė, kad jam nereikėjo nei tiek pinigų, nei visokiausių dovanų. Batais, drabužiais ir kitais daiktais, esą, Ieva jį apipylė nieko neprašoma.

„Dovanos, batai? Neprašiau aš to, čia buvo jos pomėgis. Ir ji dovanodavo ne tik man. Daug žmonių gavo iš jos dovanų… Ji jaučia malonumą, kai pastato kitiems“, – tikino vaikinas.

Šiandien, anot Domanto, aišku tik tai, kad viešai jį aferomis ir sulaužytais gyvenimais kaltinančios buvusios klientės ne tik sugriovė jo gyvenimą, bet ir suteršė reputaciją.

„Ta istorija šokiravo ne tik mane, bet ir mano šeimą bei draugus – mes iki šiol visi gauname grasinančių žinučių. Ne vienas mano giminaitis sakė jaučiantis, kad juos seka – tai visus baugina. O sporto klubas su manimi nutraukė bendradarbiavimą“, – pasakojo Domantas.

„TOP 3“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 21 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius