Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ vakarėlyje aktorė Milda Štakėnaitė maudėsi šampano vonioje

Trečiadienį Vilniaus senamiestyje ir vėl skambėjo būsimų Romeo ir Džiuljetų dainos. Mat vyko antrasis televizinio muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ pristatymo vakarėlis. Jis prasidėjo gundančiu Mildos Štakėnaitės ir Mindaugo Raino šokiu.
Milda Štakėnaitė
„Romeo ir Džiuljeta“ pristatymo akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Milda `takėnaitė ir Mindaugas Rainys
Milda Štakėnaitė ir Mindaugas Rainys

Vakarėlis prasidėjo gana intymiai: M.Štakėnaitė, gulėdama vonioje save pilstė ne kuo kitu, o putojančiu vynu. Iš už užsklandos pasirodė Mindaugas ir pačiupęs šlapią ir lipnią Mildą už talijos, ėmė su ja aistringai šokti.

Šiam pasirodymui aktorė pasirinko ilgą, su giliais skeltukais šonuose, aukso spalvos suknelę.

Po šio dueto pasirodymo, paaiškėjo, kad M.Rainys taps muzikiniame šou vyksiančios kovos tarp Montekių ir Kapulečių šeimų reporteriu. Tiesa, M.Štakėnaitė muzikiniame šou nedalyvaus.

Restorano „Kitchen“ balkone pirmosios pasirodė dvi Džiuljetos – Liepa Mondeikaitė ir šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvavusio Petro Daunio mergina, „Lietuvos talentų“ dalyvė Milda Rasilavičiūtė. Jos balkone atliko roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ moteriškas meilės arijas.

Mindaugo Rainio paklaustos, ar jau sutiko savo Romeo, L.Mondeikaitė tikino vis dar ieškanti, o M.Rasilavičiūtė patikino jį jau radusi. „Nors sužadėtuvių žiedo dar nėra, Romeo jau susiradau“, – sakė mergina.

Balkone pasirodė ir Deivydas Zvonkus, kuris susirinkusiesiems ir pro šalį ėjusiems miestiečiams padeklamavo per 53 minutes sukurptą eilėraštį apie miuziklą.

Trečiadienio vakarą buvo pristatytas vienas vienintelis Romeo – rokerio Povilo Meškėlos mokinys Tadas Juodsnukis iš Prienų. „Nežinau, ar bus sunku, bet kas gi nenorėtų būti Romeo, – nedaugžodžiavo vyrukas.

Tadui atlikus arijas, šia romantiška gaida vakarėlis su dviem Džiuljetomis ir vienu Romeo ėmė ir pasibaigė.

„Romeo ir Džiuljeta“ – tai naujas, originalaus formato TV3 muzikinis šou, statomas pagal Kęstučio Antanėlio roko operą „Meilė ir mirtis Veronoje“. Pirmą kartą Lietuvos istorijoje atlikėjai rungsis dėl pagrindinių vaidmenų televizijos eteryje. Muzikinio šou nugalėtojai debiutuos roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ moderniame pastatyme, kurio premjeros įvyks didžiausiose šalies arenose. 

Primename, kad pirmajame projekto pristatymo vakarėlyje dalyvavo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Giedrė Vokietytė ir projekte „2 minutės šlovės“ debiutavęs Ilja Aksionovas.

Romeo ir Džiuljeta pristatymo akimirka
„Romeo ir Džiuljeta“ pristatymo akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas