Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mykolas Majauskas su mylimąja Lina laukiasi antrosios atžalos: porai gims berniukas

Mykolas Majauskas su mylimąja Lina Svidinskaite pavasarį sutiko su džiugiomis naujienomis – jie laukiasi antrosios atžalos. Apie kūdikio laukimą politikas pranešė savo socialinio tinklo paskyroje.
Mykolas Majauskas ir Lina Svidinskaitė
Mykolas Majauskas ir Lina Svidinskaitė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Ankstyvą šeštadienio rytą M.Majauskas pradėjo kiek kitaip – su savo draugais ir sekėjais pasidalijo džiaugsmingomis nuotaikomis. Negana to, kad pranešė apie antrojo vaikelio laukimą, bet ir atskleidė jo lytį.

„Gandrai pažadėjo mums dar vieną berniuką!“ – džiugią žinią pranešė politikas.

15min primena, kad pora praeitų metų kovą paskelbė apie pirmagimio gimimą.

Naujienas M.Majauskas pranešė instagrame ir pasidalijo pirmąją jųdviejų nuotrauka. Čia politikas pasidalijo, kad jam gimė sūnus.

„Mūsų pasaulį išvydo geros nuotaikos vyrukas“, – po nuotrauka rašė M.Majauskas.

Pora pirmagimiui suteikė lietuvišką vardą – pavadino Jogaila.

Apie tarpusavio šiltus jausmus pora pranešė šių metų pavasarį, kai ir tąkart politikas pats socialiniame tinkle pasidžiaugė naujais jausmais.

L.Svidinskaitė baigė politikos studijų magistrantūrą, taip pat yra įgijusi teisės bakalaurą Vilniaus universitete. Ji prieš kurį laiką dirbo M.Majausko padėjėja Seime. Šiuo metu L.Svidinskaitė – prezidento Gitano Nausėdos patarėja.

2019-ųjų prezidento rinkimuose poros nuomonė išsiskyrė. M.Majauskas palaikė konservatorių kandidatę Ingridą Šimonytę, o L.Svidinskaitė dirbo Gitano Nausėdos štabe – koordinavo savanorius visoje Lietuvoje.

Anksčiau M.Majauskas buvo vedęs Ievą Domarkaitę, tačiau 2018-ųjų rugsėjį pora pasuko skirtingais keliais.

Mykolas ir Ieva kartu praleido 20 metų, pusę iš jų – kaip oficiali šeima, susituokę. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys visuomet viešai džiaugėsi savo didele šeima ir santuoka, tai vadino viena iš savo svarbiausių vertybių.

Vis dėlto politikui santykių išsaugoti nepavyko. Praėjusių metų kovo mėnesį kilus skandalui, kai Mykolas Majauskas buvo anonimiškai apkaltintas seksualiniu priekabiavimu, politikas prisipažino, kad šeimoje išgyvena nelengvą laikotarpį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas