Baibos vyras Mykolas – didžiausias dainininkės gerbėjas, nepraleidžiantis beveik nė vieno jos koncerto, supranta, kad vasarą Baibai visą save tenka atiduoti darbui, todėl, norėdamas palepinti savo mylimą žmoną, jis pradėjo kurti romantiško pasimatymo planą.
Filmas, pasivaikščiojimas viename iš senamiesčio parkų ir gardi, romantiška vakarienė. Tiesa, M.Serdiuko žmona – gan išranki maistui, todėl, sprendžiant, kur pora galėtų ne tik skaniai, bet ir jaukiai, romantiškai pavakarieniauti, Mykolui teko pasukti galvą.
„Kai pati nerandi laiko savo poilsiui, puiku, kad rūpestingas vyras nustebina jaukia vakariene “, – pasakojo dainininkė, kuri neslėpė, jog buvo sužavėta ir restorano maistu.
Mykolas pasakojo, kad restorano šefai pakvietė išbandyti naujų patiekalų iš „Jam ir Jai“ skirto meniu: jam – „Rack Of Lamb“ kepti ėrienos šonkauliukai su šviežiomis gruzdintomis bulvėmis ir garintomis daržovėmis, pagardinti senoviniu „Felicie“ padažu su kmynais. Jai – „Salmon Whim“ grilyje kepta lašišos filė su artišokais, troškintais baltojo vyno padaže. Desertui – siurprizas „Rudens pasveikinimo“ saldėsis.
Šio restorano madingos vakarienės meniu bus pristatomas ir mados festivalio FASHION VILNIUS metu, rugsėjo 11-13 dienomis, kuomet ne vienas miesto restoranas pristatys ateinančio sezono meniu naujoves ir skaniausius, madingiausius sezono patiekalus.