Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė parodė vestuvinius žiedus: „Su Edgaru iškart žinojome, kokių norėsime“

Prieš porą savaičių už mylimojo Edgaro Eidėjaus ištekėjusi atlikėja Natalija Bunkė (38) iš arti pademonstravo savo vestuvinius žiedus.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus / Asmeninio archyvo ir Luko Balandžio nuotr.

Natalija Bunkė nuotrauką, kurioje matyti jos ir vyro Edgaro Eidėjaus rankos su vestuviniais žiedais, paviešino savo instagramo paskyroje. Įrašu moteris sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

„Dalinuosi su jumis nuotrauka, kurią jūs tikriausiai daugiausiai kartų bandėte prisiartinti. Taip, aš apie vestuvinius žiedus. Vestuviniai žiedai, turbūt, kaip ir suknelė, aptarinėjami labiausiai“, – rašė ji.

Sekėjams N.Bunkė atskleidė ir kodėl išsirinko būtent tokius žiedus.

„Su Edgaru iškart žinojome, kad norėsime klasikinių, balto aukso žiedų. Visų pirma – klasika niekada nemiršta, dera prie visų kitų papuošalų, o man baltas auksas visuomet buvo numeris vienas.

Vestuviniai žiedai simbolizuoja pažadą vienas kitam – kad ir kas nutiktų būti kartu. Tad tikriausiai pats svarbiausias dalykas – patogumas (juk planas – nešioti visą likusį gyvenimą)“, – rašė N.Bunkė.

Už žiedus ji teigė esanti dėkinga salonui „Žėrintis safyras“: „Mums sukūrė tokius žiedus, kad jie visiškai nevaržo, nuo pirmos akimirkos supranti, kad šis žiedas – dalis tavęs.

Labai svarbu, kad juvelyras naudoja tik geriausius metalus, brangakmenius ir stengiasi kiekvienam klientui sukurti nepriekaištingo komforto unikalumo ir prabangos pojūtį.

Iš patirties sakau, kad nepaprastai gražių juvelyrinių dirbinių kūrėjas itin atsakingai žiūri į visus savo klientus. Prisiderina ir Išpildo visus lūkesčius su didžiule meile savo darbui.“

15min primena, kad N.Bunkė ir E.Eidėjus susituokė rugsėjo 16-osios popietę Vilniuje, viešbučio „Stikliai“ kiemelyje. Likus dar valandai iki ceremonijos, čia ėmė rinktis poros šeimos nariai, bičiuliai. Tarp būrio svečių buvo galima išvysti ir nemažai žinomų žmonių.

Vieni pirmųjų atvyko Simona ir Jonas Nainiai. Jie tapo Natalijos ir Edgaro santuokos liudininkais.

Svarbiai savo gyvenimo dienai nuotaka pasirinko mados namų „Inži“ raudonos spalvos suknelę. Kaip atskleidė Natalija, ji buvo pasiūta per savaitę.

Ceremonijoje dainavo N.Bunkės draugė, atlikėja Liepa Norkevičienė, kalbą sakė ir Natalijos sūnus Kristupas.

Vėliau pora vestuves atšventė ir Maljorkoje, kur dar kartą susituokė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas