Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

N.Šiaudikytės viešnagė Holivude: „Lietuvoje per mažai kompozitorių, kad visi būtume išskirtiniai“

Dainininkė Neringa Šiaudikytė visai neseniai grįžo iš kelionės po JAV. Iš pradžių vykusi tiesiog aplankyti Niujorke gyvenančios tetos, atlikėja galiausiai šias atostogas pratęsė ir išnaudojo dar muzikiniams tikslams: lankė vokalo, šokių pamokas, dirbo studijoje ir susipažino su ne vienu prodiuseriu.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Asmeninio albumo nuotr.

Neringa Šiaudikytė sako jau kurį laiką svajoja apie išskirtinį prodiuserį, kompozitorių, kuris padėtų jai skintis į priekį muzikiniame kelyje.

„Žmonėms reikia laiko susigyventi su pokyčiais, juos priimti, taip pat kaip ir susigyventi ir su naujienomis. Naujais amplua, muzikiniu stiliumi ir dainomis. Norėjau žmogaus, kuris padėtų man surasti mano kelią, mano muzikinį stilių, kuris būtų tik mano ir neprimintų kitų dainininkų kuriamos muzikos. Lietuvoje gerų kompozitorių yra, bet jų per mažai, kad visi kažkuo būtume išskirtiniai, todėl nusprendžiau keliauti svetur. Tiesiog jaučiau ir žinojau, kad man reikia ieškoti, kur ir kaip – neturėjau jokių idėjų“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Ir ieškojimai atlikėją atvedė iki pat JAV: „Praėjusį rudenį pradėjau planuoti kelionę į Niujorką aplankyti savo tetą. Mintis, kad čia reikėtų ieškoti prodiuserių ir kompozitorių šovė tik gerokai vėliau, kai turėjau bilietus į Ameriką. Nuo to viskas ir prasidėjo. Pirmi susitikimai mane nuvedė iki Los Andželo. Tokios kelionės lengvai neįvyksta tad reikėjo viską apgalvoti ir apskaičiuoti. Tad po pirmo susitikimo su prodiuseriais pradėjome planuoti būsimus projektus ir taip po penkių mėnesių išvykau į Los Andželą.“

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Neringa labai vertina pasitaikusias galimybes. Be to, pripažįsta, kad grįžo kur kas labiau patobulėjusi.

„Iš tiesų, visa ši kelionė buvo ir didelis savęs išbandymas. Planavau praleisti dvi savaites, bet jų neužteko pabaigti numatytiems darbams, dėl to teko prailginti savo kelionę. Mano namai ir kasdienybė buvo Holivudo širdyje įsikūrusioje studijoje, kurioje kas dieną repetuodavau ir užsiimdavau kūryba. Lankiau vokalo lavinimo pamokas, išbandžiau ne vieną mokytoją, lankiau šokių pamokas. Visą tą laiką paskyriau savo tobulėjimui ir norėjau išspausti kiek įmanoma daugiau. Teko keletą kartų pabūti ir vakarėliuose, kur viename iš jų teko pamatyti Paris Hilton. Vakarėliams daug laiko neskyriau, nes norėjau savo dienas praleisti kiek įmanoma produktyviau. Atsiduoti kūrybai ir parsivežti į Lietuvą gražių darbo vaisių. Los Andželas mano atmintyje išliko kaip spalvotas miestas, galimybių miestas ir aš žinau, kad ten dar sugrįšiu tikrai ne kartą“, – kalbėjo N.Šiaudikytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išskirtinė Neringos Šiaudikytės fotosesija Barselonoje: „Atskleidžiau savo romantiškąją pusę“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas