Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naglis Bierancas pasiekė asmeninį rekordą: „Aš įpratęs laimėti“

Žaidime „Protas ir jėga“ savo jėgas išbandė bičiulių duetas – Naglis Bierancas ir Simona Nainė. Vienas garsiausių Lietuvos „influencerių“ pademonstravo ypatingą ištvermę, puikią fizinę formą ir pasiekė savo asmeninį rekordą.
Naglis Bierancas
Naglis Bierancas / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Naglis dar vos tik įžengęs į filmavimo aikštelę pareiškė, kad jeigu jis kur nors dalyvauja, tai tik todėl, kad visada tikisi laimėti.

„Išlepinti tie mūsų Lietuvos influenceriai. Jeigu jau ką nors daro, jeigu bent pirštą pajudina, iš karto turi gauti atlygį“, – į Naglio ryžtą sureagavo laidos vedėjas Rolandas Mackevičius.

Ten, kur pasirodo Naglis ir Simona, visada yra juoko, improvizacijos ir netikėtumų. „Protas ir jėga” šeštadienio vakarą, 19.30 val., per BTV nebus išimtis, rašoma pranešime spaudai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Naglis Bierancas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Naglis Bierancas

Užduotis, kurią laidos vedėja Dalia Belickaitė buvo parengusi Nagliui – kuo ilgiau išbūti atsispaudimų darymo pozoje. Tai pratimas, liaudiškai vadinamas „lenta”.

Atlikęs užduotį, Naglis sakė: „Atrodo, visą amžinybę užtrukom. Neįsivaizduoju, kiek laiko praėjo. Paprastai aš išbūnu dvi minutes ir man to pakanka. Bet keturios minutės man yra mano paties asmeninis rekordas. Keturios minutės! Treneris manimi didžiuosis.”

Kol Naglis raumenis demonstravo sporto aikštelėje, Simona Nainė atsakinėjo į Rolando klausimus: „Aš visą laiką galvojau apie Naglį. Ar jis dar gali kentėt. Žmonės žiūrėjo ir galvojo: „Kaip galima šito nežinot?” Klausimai nebuvo sunkūs, bet stresas daro savo.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas