Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naglis Bierancas prabilo apie savo santykių statusą: „Esu laisvas“

Jau kurį laiką socialinių tinklų žvaigždės Naglio Bieranco ir garsenybių fotografo Luko Griciaus santykiai yra tapę įvairiausių apkalbų objektu. O dabar ir pats Naglis užminė mįslę pasisakęs, kad šiuo metu jis – laisvas.
Naglis Bierancas
Naglis Bierancas / Gretos Skaraitienės / 15min nuotr.

Įvairios kalbos apie Naglio ir Luko santykius sklando jau kurį laiką. Tai lėmė socialiniuose tinkluose sumažėję įrašai, kuriuose vyrai būtų kartu, ir dažnos jų kelionės su kitais asmenimis. O prieš keletą dienų pasirodžiusioje „Draugės TV“ laidoje dalyvavęs N.Bierancas vienu savo pasisakymu davė dar daugiau peno šioms kalboms.

Tinklalaidės „Draugės TV“ laidoje „drag“ karalienė Aura More nuomonės formuotojui Nagliui atliko sau būdingą makiažą ir aptarė įvairias gyvenimiškas temas – plepėjo apie operacijas, nemalonius incidentus ir žinomumo kainą. Neliko nepaliesti ir santykiai bei pasimatymai.

Fotografai Naglis Bierancas ir Lukas Gricius / Audriaus Solomino nuotr.
Fotografai Naglis Bierancas ir Lukas Gricius / Audriaus Solomino nuotr.

Prakalbus apie pasimatymus, N.Bierancas teigė, kad dažniausiai jų metu žmonės save pristato taip, kaip jiems norisi, o štai jis tokio šanso neturi.

„Dažniausiai žmonės per pirmus pasimatymus kalba apie save, apie gyvenimą ir darbą. O man visada atsako, kad „ai, žinau“. Tuomet būna, kad nežinai, ką pasakoti. Arba sakai vardą, o jie atsako, kad irgi žino“, – „Draugės TV“ pasiguodė N.Bierancas.

Laidos vedėjai Aura More pasakius, kad tikriausiai tie žmonės yra kiek nesubrendę, Naglis pabandė pakviesti ją į pasimatymą. Ši laidos vieta tinklalaidėje yra specifiškai išskirta kaip „Naglio statusas“.

VIDEO: NAGLIMANTAS TAPO DRAG KARALIENE | DRAG MAKIAŽO TRANSFORMACIJA | IR 3 DRAMATIŠKI ĮVAIZDŽIAI ?

„Tai gal eik su manimi į pasimatymą? Nors gal tu užimta, aš juk nežinau nieko... Aš matai jau laisvas, paukščiai pačiulbėjo. O gal šiuo momentu turėčiau sakyti laisva?“ – peno apkalboms suteikė Naglis.

Žmonės.lt susisiekus su N.Bierancu vyras nedaugžodžiavo. Patvirtinti kalbų apie pasikeitusį santykių statusą nepanoro ir duodamas atsakymą išliko paslaptingas.

„Aš visą gyvenimą esu laisvas“, – Žmonės.lt sakė Naglis.

Primename, kad Lukas ir Naglis pora tapo po daugiau nei dešimtmetį trukusios bičiulystės – 2020 metais, o 2021-ųjų pavasarį viešėdami Meksikoje jie sumainė aukso žiedus.

Naglis Bierancas ir Lukas Gricius / Teodoro Biliūno nuotr.
Naglis Bierancas ir Lukas Gricius / Teodoro Biliūno nuotr.

Vienu ryškiausių judviejų pareiškimų apie vienas kitam prisiektą meilę tapo įsiamžinimas kartu žurnalo „Lofficiel“ numerio viršelyje bei M.A.M.A apdovanojimų tiesioginės transliacijos metu vienas kitam padovanotas drąsus bučinys, pristatant „Metų atlikėjo“ nominaciją.

„Linkėjimai tiems, kurie nesugeba paaiškinti savo vaikams, kas yra meilė“, – sakė Naglis, o šiuos vyro žodžius palydėjo ilgas ir aistringas poros bučinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius