Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Natalija Bunke apsimetusio internauto įžeista Gintarė Valaitytė: „Liūdniausia, kad niekas neklausė mano nuomonės“

Neseniai internete pasirodę tariamai Natalijos Bunkės rašyti komentarai projekto „ŠarkA“ narei Gintarei Valaitytei dėl padidėjusio jos svorio – gryniausias pramanas. Tiek pati Gintarė, tiek Natalija portalą Žmonės.lt patikino, kad socialiniuose tinkluose jos nesipyko ir turi geresnių užsiėmimų, nei laidyti tokias replikas.
Gintarė Valaitytė
Gintarė Valaitytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš kurį laiką „Facebook“ tinkle G.Valaityte ir N.Bunke pasivadinę internautai apsisvaidė pasisakymais – Natalija neva kritikavo sustorėjusią Gintarę ir ragino ją laikytis dietos, o ši tikino nuo šiol ketinanti rečiau alkį slopinti greitu maistu.

„Man labai pikta ir liūdna, kad šiuo atveju žurnalistai nepatikrino informacijos – aš „Facebook“ nieko panašaus nerašiau ir nekomentavau, Natalija, kaip suprantu, irgi ne. Žmonės tiesiog yra susikūrę netikrus profilius, pasivadinę mūsų vardais. Tikrąją Nataliją turiu drauguose. Liūdniausia, kad mano nuomonės niekas nepaklausė, o straipsnyje kažkieno rašyti žodžiai pateikiami kaip mano kalba. Ne kartą buvo kilęs didelis noras kovoti su piktavaliais, kurie mėgina apsimesti manimi „Facebook“ tinkle. Man regis, yra aštuonios Gintarės Valaitytės. Pikta, nes būna, kad kiti žmonės patiki, kad ten esu aš, nors aš suprantu, kad gerbėjai taip elgiasi visame pasaulyje“, – aiškino atlikėja.  Ji tikino, kad su N.Bunke tikrai nėra susipykusi.

Gretos Skaraitienės nuotr./Natalija Bunkė
Natalija Bunkė

Pati Natalija portalui Žmonės.lt sakė, kad nė nežinojo apie tariamą ginčą su Gintare. „Turiu ką veikti ir tokiais dalykais neužsiimu“, – apie ginčus „Facebook“ tinkle sakė ji.

Kalbos apie svorį neskaudina

G.Valaitytė tikino, kad eilinį kartą pabrėžtas jos  svoris jos neskaudina. „Esu ne kartą kalbėjusi apie sportą, sveikatą, savo svorį. Man keli kilogramai plius ar minus didelio skirtumo neturi. Esu 28-erių metų moteris ir kažkada man reikės gimdyti vaikus. Nenoriu, kad man kas nors skaičiuotų šonkaulius“, – kalbėjo ugninių plaukų savininkė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gintarė Valaitytė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gintarė Valaitytė

Gintarė tikino esanti susirūpinusi dėl to, kad šiomis dienomis paauglės ir net jaunesnės mergaitės nenori valgyti ir stengiasi vaikytis madą ir būti pernelyg lieknomis. „Pati turiu laisvalaikio studiją, man baisu, kai mergaitės atsineša žurnalus ir sako man, kad nevalgys, nes nori atrodyti kaip perlysusi teta. Tai nėra normalu, blogai, kad žiniasklaidoje tokie dalykai akcentuojami. Pati jaučiuosi sveika būdama tokia, kokia esu“, – sakė ji.

Vaikų norėtų – bet jų laukti dar ne laikas

Žinomai jaunai moteriai priaugus keletą kilogramų visuomet pasigirsta kalbos apie tai, kad kūno pokyčius galėjo lemti ne mažesnis krūvis sporto salėje, o nėštumas. G.Valaitytė tikino, kad pagrindo tokiems gandams nėra.

„Aš tikrai nesilaukiu. Niekada nebuvau iš tų moterų, kurios valgo tik salotas, skaičiuoja numestus kilogramus. Keletas papildomų kilogramų man nėra problema, jaučiuosi gerai. Palinkėčiau kiekvienai merginai rūpintis savo kūnu ir sveikata, nes kažkada jai vis tiek teks gimdyti vaikus. O aš šiuo metu tikrai nesu nėščia, bet ir nebėgsiu į sporto salę, kad numesčiau tuos keletą kilogramų. Aš visą gyvenimą sportuoju, tačiau tai dariau dėl fizinio krūvio, o ne dėl svorio. Na ir kas, kad mano žandukai suapvalėjo! Juk nesu modelis“, – šypsojosi Gintarė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas