Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė: „Asmeninės gyvenimo pamokos – pačios sunkiausios“

Vos prieš kelias savaites Ispanijai priklausančioje Maljorkos saloje, stebimi tik artimiausių šeimos narių ir draugų susituokė 38-erių dainininkė Natalija Bunkė ir jos mylimasis, 8-eriais metais jaunesnis Edgaras Eidėjus.
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus / LNK nuotr.

Šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – kadrai iš Natalijos ir Edgaro šventės, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Gyvenimas tapus žmona, pasak Natalijos, nepasikeitė. O kartu su Edgaru jie taip susiejo savo gyvenimus, kad dvejonių – ar čia tas vienintelis, galintis būti jos vyru, tiesiog nebėra.

Laidoje moteris paatviravo ir apie juodus laikotarpius asmeniniame gyvenime, į kuriuos ji stengiasi nesigręžioti atgal ir pasimokyti iš savo klaidų.

„Visą laiką asmeninės gyvenimo pamokos – pačios sunkiausios. Ne darbinės, ne profesinės, bet asmeninės, nes tai tave labiausiai daužo.

Skyrybos su Danieliumi man buvo gana skausmingos, skyrybos su Vilmantu buvo baisios, tikrai mane kaip asmenybę labai sudaužė. Keltis reikėjo labai skausmingai, ir sunkiai...

Tai dabar aš galiu tikrai pasidžiaugti tuo, kad pagaliau aš tą savo laimę radau...“, – pasakoja Natalija.

LNK nuotr./Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė
LNK nuotr./Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė

Kodėl per ceremoniją jaudinosi ir graudinosi Natalijos vyru tapęs Edgaras, ir kodėl šias vestuves pora vadina geriausiomis, bus galima pamatyti gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

15min primena, kad N.Bunkė ir E.Eidėjus susituokė rugsėjo 16-osios popietę Vilniuje, viešbučio „Stikliai“ kiemelyje. Likus dar valandai iki ceremonijos, čia ėmė rinktis poros šeimos nariai, bičiuliai. Tarp būrio svečių buvo galima išvysti ir nemažai žinomų žmonių.

Vieni pirmųjų atvyko Simona ir Jonas Nainiai. Jie tapo Natalijos ir Edgaro santuokos liudininkais.

Svarbiai savo gyvenimo dienai nuotaka pasirinko mados namų „Inži“ raudonos spalvos suknelę. Kaip atskleidė Natalija, ji buvo pasiūta per savaitę.

Ceremonijoje dainavo N.Bunkės draugė, atlikėja Liepa Norkevičienė, kalbą sakė ir Natalijos sūnus Kristupas.

Vėliau pora vestuves atšventė ir Maljorkoje, kur dar kartą susituokė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas