Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė atkartojo jausmingą kadrą su sūnumi: „Mums ši vieta – labai ypatinga“

„Ši vieta man – beprotiškai ypatinga“, – sako dainininkė Natalija Bunkė, pakartojusi jai jau tradicija tapusią akimirką prie Baltijos jūros. Prieš septynerius metus prie Olando kepurės skardžio ji įsiamžino besilaukdama sūnaus Kristupo, dar sykį – jo penktojo gimtadienio proga, ir dabar – belaukiant dar vienos šventės.
Natalija Bunkė Karklėje prie jūros 2011 ir 2016 metais, tuomet, kai laukėsi sūnaus Kristupo ir tuomet, kai šiam – 5-eri, ir dabar, belaukiant septintojo gimtadienio
Natalija Bunkė Karklėje prie jūros 2011 ir 2016 metais, tuomet, kai laukėsi sūnaus Kristupo ir tuomet, kai šiam – 5-eri, ir dabar, belaukiant septintojo gimtadienio / Gabijos Monikos Vainiutės ir asmeninio albumo nuotr.

Ši vieta Natalijai – labai ypatinga. Čia ji lankėsi pirmosios santuokos metu, kai buvo ištekėjusi už Deivydo Zvonkaus ir įsikūrė Klaipėdoje, vėliau būtent čia susituokė su sūnaus Kristupo tėčiu Danieliumi Bunkumi. Atlikėja Karklėje neretai lankydavosi ir viena – šis kampelis jai kupinas gražių prisiminimų.

Antradienį širdžiai brangią vietą Natalija Bunkė aplankė su mylimuoju Edgaru ir sūnumi Kristupu. Jųdviejų apsilankymas vėlgi buvo įprasmintas jautriu kadru – taip pat, kaip prieš septynerius metus, kai Kristupas buvo mamos pilve, taip pat, kaip švenčiant jo penktąjį gimtadienį.

Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė Karklėje prie jūros 2011 ir 2016 metais, tuomet, kai laukėsi sūnaus Kristupo ir tuomet, kai šiam – 5-eri
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė Karklėje prie jūros 2011 ir 2016 metais, tuomet, kai laukėsi sūnaus Kristupo ir tuomet, kai šiam – 5-eri

„Ši vieta man tapo labai ypatinga. Visada, kai čia atvykstu, įsiamžinu. Nors pati nesu klaipėdietė, jūra, smėlis man tapo neatsiejama gyvenimo dalimi“, – 15min sakė N.Bunkė.

Ir nors anksčiau Kristupas buvo per mažas suprasti šios vietos reikšmę, dabar – viskas kitaip. Kiekvienas apsilankymas ypatingu tapo ir sūnui. Ir jau tikra tradicija tapo, jog mama ir sūnus fotografuojasi svarbios progos metu – rugpjūčio 15-ąją Kristupas švęs savo septintąjį gimtadienį.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

O kaip vaikas pakeitė ją, moterį, kaip asmenybę? „Neslėpsiu – mamoms reikia užkabinti medalį. Būti mama yra vienas sudėtingesnių darbų, esi nuolatiniame ieškojime. Užauginti gerą žmogų tikrai nėra lengvas darbas.

Vis mokausi, mokausi, mokausi. Tikriausiai kiekvienai mamai atsiunčiamas toks vaikas, kuris tave moko, ko būtent tau reikia išmokti. Pavyzdžiui man – kantrybės. Kai pagalvoju, sūnus labai daug išmokė ir vis dar moko“, – sako Natalija Bunkė.

Ir niekas – nei darbas, nei karjera, nei jokie pasiekimai – Natalijai Bunkei daugiau laimės nekelia. „Vaiko poreikiai ir laimė yra pirmoje vietoje, o vėliau – visa kita“, – šypteli atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Paklausus, kaip sekasi auginti sūnų, kai vaiko tėtis Danielius gyvena svetur, Natalija Bunkė sako, kad bendravimas tikrai nenutrūko.

„Kristupas kone kasdien susiskambina su tėčiu. Bet žinote, kaip bebūtų keista, aš supratau, kad pastovūs namai yra žymiai geriau. Neseniai viską vėl permąsčiau. Ir kai sūnui skiri absoliučiai visą laiką, viskas sekasi kuo puikiausiai. Kai tik parodai mažiau dėmesio, iš karto vaikas tampa pasimetęs“, – pripažįsta moteris.

Todėl šiuo metu atlikėjai norisi kuo daugiau laiko skirti būtent sūnui. O apie daugiau atžalų ji sako negalvojanti. „Kai turi sudėtingesnį sūnų, su kuriuo reikia padirbėti komunikuojant, turėti daugiau vaikų nekyla noras“, – juokiasi Natalija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalija Bunkė pakartojo Karklėje įamžintą akimirką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento