Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Natalija Bunkė įsigijo leopardą primenantį augintinį: „Tai – ne saldus katinėlis, jis kaip tik man“

Jau netrukus Natalijos Bunkės namuose apsigyvens naujas augintinis. Garsi atlikėja įsigijo Bengalijos veislės katiną ir jau išrinko jam vardą – kitą savaitę į jos namus gyventi kraustysis 3,5 mėnesio kačiukas vardu Maiklas.
Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu
Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu / Asmeninio albumo nuotr.

„Jis tiesiog nerealus! Negaliu atsidžiaugti. Taip, žinau, kad ir kailiniai mano bus apdraskyti, ir namai aukštyn kojomis apversti, žinau, kad ir man teks prie jo prisitaikyti, tačiau katinas – labai lauktas, jau seniai apie jį galvojau“, – 15min pasakojo Natalija.

Nuo to laiko, kai prieš septynerius metus nugaišo jos dar tuomet su buvusiu vyru Deivydu Zvonkumi drauge įsigytas Kanados sfinksas Demonas, ji neturėjo jokio augintinio. Tačiau dabar sako vėl pribrendusi tam – Bengalijos katinas buvo seniai brandinta Natalijos svajonė.

„Norėjau jau seniai, nors dairytis bengalo pradėjau dar prieš Kalėdas. Man dar patiko ir Abisinijos kačių veislė, tačiau bengalai užburia savo kailio margumu, jo dėmėtumu. Kai pamačiau Maiklo nuotrauką, nebegalėjau galvoti apie jokį kitą katiną, jaučiau, kad jis tiesiog skirtas man“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu

Natalija sako puikiai žinanti veislės pliusus ir minusus. Begalijos katės – itin judrios, jos buvo išvestos kryžminant namines ir laukines kates, todėl iki šiol sakoma, kad jos turi šiek tiek laukinių genų. Nepaisant to, mažus naminius leopardus primenantys bengalai – draugiški su vaikais, todėl Natalija džiaugėsi, kad būsimas jos augintinis galės puikiai sutarti su sūnumi Kristupu.

„Taip, tai nėra saldus katinėlis, jis ir įžūlus, ir kaprizingas, judrus, toks... visiškai mano, kaip tik man. Jau rodžiau kačiuką ir Kristupui, jis sakė, kad patinka, irgi laukia, kada naujas augintis apsigyvens pas mus. Tėtis turi šuniuką, o mama turės kačiuką“, – 15min kalbėjo Natalija.

Ir nors Maiklas buvo pirktas su dokumentais, atlikėja jo vesti į parodas neketina, jį augins sau. Todėl jau artimiausiomis dienomis kačiuko laukia sterilizavimo operacija, o paskui, atsigavęs po jos, jau kitą savaitę jis keliaus į naujus namus,

„Žinau, kad gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, kad reikės kantrybės. Tačiau aš pati esu katininė, esu jau auginusi katiną, žinau, ką tai reiškia. Todėl net jei jis patvarkys visus namus, aš vis tiek negaliu atsidžiaugti“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu

Natalija kačiuką pirko Varėnoje, dar prieš atsiimdama jį, važiavo jo apžiūrėti gyvai.

„Man labai svarbu apžiūrėti gyvai, ne tik pamatyti iš nuotraukų. Svarbu pajausti ryšį, ar jis yra tarp mūsų, ar tinkame vienas kitam. O kai susitikome, jis prie manęs iškart, po sijonu palenda, lenda prie manęs.

Va, ir mano „Michael Kors“ rankinės pūką ėmė griaužti, todėl jei ir suvalgys kokią tašę – negaliu pykt, pateisins savo Maiklo vardą“, – juokavo Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė su nauju augintiniu Maiklu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas