Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują „Ikoną“ pristačiusi Agnė Jagelavičiūtė pirmiausia padėkojo vyrams

Būrys elegantiškai pasipuošusių ponių ir ponų ketvirtadienio vakarą skubėjo į Vilniaus centre esantį klubą „Materialiste“. Čia stilistė Agnė Jagelavičiūtė draugų ir bičiulių apsuptyje pristatė antrąjį žurnalo „Ikona“ numerį.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasidžiaugti bendru Agnės Jagelavičiūtės ir „Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) projektu susirinko būrys žinomų žmonių, tarp kurių – pramogų ir verslo pasaulio atstovai.

Pasveikinti žurnalo kūrėjų atskubėjo dizaineris Robertas Kalinkinas, stilistas Kęstas Rimdžius, televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite, menininkė Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Elena Puidokaitė-Atlanta ir kiti.

Renginyje pasirodė ir vyriausiosios leidinio redaktorės A.Jagelavičiūtės šeimos nariai: jos vyras Mantas Volkus ir mama Nijolė Jagelavičienė.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žurnalo „Ikona“ pristatymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Mantas Volkus
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žurnalo „Ikona“ pristatymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žurnalo „Ikona“ pristatymo akimirka

Vakaro metu svečiai buvo kviečiami nepasididžiuoti ir atverti pinigines. Likus kelioms valandoms iki žurnalo pristatymo A.Jagelavičiūtė „Facebook“ tinkle kreipėsi į svečius prašydama pasiruošti aukoti likimo nuskriaustosioms.

„Ikona“ pristatymo metu surinktos lėšos keliaus „Moterų krizių centrui“, kad dar viena moteris pati pakeistų savo likimą.

„Mes labai norime pradėti gražią tradiciją, kur vakarėliai nėra tik suknelių demonstravimas ir beprasmės pagirios ryte. Mes norime paskatinti tradiciją, kai kiekviena šventė tampa šventiškesne, nes įgauna prasmę.

„Ikona“ pristatymo metu surinktos lėšos keliaus „Moterų krizių centrui“, kad dar viena moteris pati pakeistų savo likimą. Turiu prašymą, mieli, laukiami svečiai: šiandien į renginį ateikite turėdami šiek tiek grynų pinigų. Dešimt eurų pagalbos dėžutėje jau guli“, – prašė A.Jagelavičiūtė. 

Nors į pristatymą svečiai pakviesti susirinkti 19 valandą, pati renginio kaltininkė A.Jagelavičiūtė publikai pasirodė tik po valandos, pasipuošusi drabužiais iš naujos „H&M“ ir „Balmain“ kolekcijos. Nieko nebelaukdama ji ėmė sakyti sveikinimo kalbą.

Į susirinkusius svečius ji kreipėsi stovėdama antrajame klubo aukšte, taigi publika A.Jagelavičiūtę stebėjo iš apačios. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žurnalo „Ikona“ pristatymo akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Žurnalo „Ikona“ pristatymo akimirka

Kreipdamasi į susirinkusiuosius A.Jagelavičiūtė pirmiausia padėkojo vyrams: tikino, kad tai jie leidinio kūrėjams atsakė į pačius asmeniškiausius ir daugiausia atvirumo reikalavusius klausimus, jie padeda moterims atsiskleisti, žydėti ir tapti ikonomis. 

Vakaro akimirkos ir svečiai – fotogalerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas