Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujai atidarytame Kauno bare-klube Žilvinas Grigaitis šėlo su „Rokada“ šokėjomis

Kaune jau veikia ne vienas stilingas baras ar restoranas, tačiau žinomi kauniečiai ir miesto svečiai sako, kad tokios drąsios, kiek provokuojančios, dvelkiančios lengvu erotiškumu vietos, kurioje pasijustų tarsi stilingiausiame naktiniame Londono, Paryžiaus ar Dubajaus klube, dar nebuvo. Paslaptingas, modernios eklektikos, papildytas erotiškomis detalėmis baro interjeras susirinkusiems žinomiems svečiams žadėjo išskirtinį vakarėlį.
Vakarėlis Kaune
Vakarėlis Kaune / Teodoro Biliūno nuotr.

Šventiniame atidaryme dalyvavo verslininkai Žilvinas Grigaitis, Laima ir Nerijus Pačėsos, dizainerės Audronė Bunikienė, Irina My My, žinomas fotografas Nikas Tereščenko, NT brokerė Natalija Martinn, nuomonės formuotoja Gabrielė Gineikaitė ir kt.

Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai
Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai

Idėja atidaryti šiuolaikinį barą-klubą, atliepiantį naujausias pasaulio tendencijas, kilo verslininkui, draugų vadinamam Maestro, Laurynui Šaukliui, kuriam svarbiausia – ne tik maisto kokybė, bet ir estetinis jo pateikimas, aplinka, kuriame jis atsiskleis. Estetu ir menininku draugų vadinamas Laurynas sako, kad jau seniai svajojo apie tokią vietą, kurioje skambant gerai muzikai galima šėlti iki paryčių.

„Kaune daug gerų restoranų, kavinių, barų, bet tokios vietos, į kurią užėjus lengvai užkąsti gali iki ryto šokti su draugais, dar nebuvo. Keliaudamas visada ieškau įdomių, išskirtinių vietų, kurios neįpareigotų, leistų atsipalaiduoti ir gerai leisti laiką. Mėgstu jaustis laisvai. Todėl labai norėjau savo draugams ir svečiams sukurti vietą, kurioje pačiam norėtųsi būti“, – sako L.Šauklys.

Nuotraukų galerija:

Daug laiko užsienyje praleidžiantis ir visą pasaulį apkeliavęs prabangių prekių ženklų ambasadorius, verslininkas Žilvinas Grigaitis tikrai turi gerą skonį ir nuolat seka naujausias tendencijas. Jis sako, kad šiandien niekas nenori būti nuobodus – visi siekia išskirtinumo ir nori turėti savo veidą. O tai, ką sukūrė Laurynas, atspindi visas šiuolaikines tendencijas

„Dabar pasaulyje madingos tokios vietos, kuriose žmonės gali jaustis nevaržomi. Šiandien jau niekas nenori būti spraudžiamas į rėmus ar įsipareigojimus – visi nori patogumo ir laisvumo. Todėl madingos tokios vietos, kurios puikiai tinka ir pasimatymui, ir kokteiliui išgerti, ir lengvai užkąsti ar net stipresniam gėrimui, o jei reikia, ir pavakarieniauti ar pašokti. Dabar visame pasaulyje vyrauja laisvas, demokratiškas, neįpareigojantis stilius. Būtent universalumas ir laisvumas yra ant bangos. Ateini suvalgyti picos, išgeri kokteilį ir, žiūrėk, skambant gerai muzikai, lieki šokti iki paryčių.“

Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai
Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai

Paklaustas, kaip vertina „The Spot“ restorano interjerą, Ž.Grigaitis sako, kad viskas atspindi naujausias tendencijas.

„Keliaudamas po pasaulį tokio stiliaus interjerų matau nemažai. Mane labiausiai žavi tai, kad į tokias vietas net ir vienas atėjęs niekada nesijauti vienišas. Kadangi dažniausiai keliauju vienas, labai mėgstu tokio stiliaus vietas, – užsisakai gėrimą ir valandų valandas gali analizuoti interjerą – apžiūrinėti daiktus, analizuoti paveikslus, pasigilinti į jų istoriją. Man atrodo, kad tai dar viena madinga ir stilinga vieta Kaune, kuri bus puikus traukos centras užsieniečiams.“

Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai
Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai

Mados fotografas, žinomų prekių ženklų kūrybos vadovas, estetas Nikas Tereščenko taip pat žavėjosi naujojo baro-klubo interjeru.

„Esu menininkas, todėl daug laiko praleidžiu mieste ieškodamas įkvėpimo nekasdienėje, įdomioje aplinkoje, unikalių, netikėtų interjero sprendimų, visišku atsipalaidavimu ir lengvu erotiškumu dvelkiančios naktinio gyvenimo kultūros. Todėl man smagu, kad Kaunas žengia koja kojon su madingomis pasaulio tendencijomis. Tokiuose miestuose kaip Londonas, Paryžius ar Niujorkas yra didžiulis pasirinkimas skirtingiems skoniams, ir galima įdomioje nekasdieniškoje aplinkoje praleisti laisvalaikį su draugais ar šeima. Man patinka originalios, išskirtinės vietos. O šis Lauryno restoranas yra būtent toks – stilingas, eklektiškas. Sakyčiau, Lietuvoje mažai vietų, kurios apima skanų maistą, kokybišką muziką, gaivius kokteilius ir man, kaip estetui, svarbiausią – originalų interjero dizainą ir meną“, – nauja vieta džiaugėsi žinomas mados fotografas.

Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai
Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai

Grožio klinikos įkūrėja, nuomonės formuotoja Rasa Marozienė mėgsta išskirtines, originalias vietas. Rinkdamasi restoraną ar barą, visada atkreipia dėmesį, kad būtų jauki atmosfera, gera muzika.

„Vertinu vietas, kuriose galiu jaustis atsipalaidavusi, mėgautis geru gėrimu ir turiningai leisti laiką su draugais. Svarbu, kad vieta turėtų savitą charakterį – unikalų interjerą, originalų meniu. Gal todėl tik įžengus į vidų čia mane pirmiausia sužavėjo interjeras – drąsus, kitoks nei įprasta, su subtiliais akcentais, kurie suteikia erdvei jaukumo. Salės lyg muziejai – smalsu viską apžiūrėti. O ant lubų sukabinti paveikslai iš tiesų labai nustebino. Kaip ir kiekviename bare svarbiausia – gėrimų meniu. Ypač svarbu, kad baras ruoštų ne tik klasikinius kokteilius, bet būtų galima paragauti ir naujų pačių sukurtų derinių, kurių niekur kitur negalima rasti“, – sakė moteris.

Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai
Teodoro Biliūno nuotr./Kauno klubo atidarymo svečiai

Kurdamas drąsų, ryškų, lengvu erotiškumu dvelkiantį interjerą, Laurynas į jį sudėjo visą savo fantaziją – leido sau elgtis drąsiai ir nevaržyti savęs. Pasitelkė fantaziją ir kelionėse matytas geriausias idėjas ir jas čia įgyvendino. Ir tai dar ne pabaiga – viskas dar kūrybiniame procese. Įdomiausia, kad kai viską padarė, daug vakarų praleidome ieškodami šiai vietai lietuviško apibūdinimo ir neradome – viskas skambėjo kažkaip vulgariai ir perspaustai. Todėl sakome, kad tai tiesiog taškas, vieta, kurioje kiekvienas gali jaustis laisvai, atsipalaidavęs ir nevaržomas. Čia galima ateiti ir tiesiai iš biuro su kostiumu, ir tiesiai iš lovos su pižama, – jei tik norisi; skaniai pavalgyti ir smagiai pasišokti. Bet svarbiausia – tiesiog būti savimi ir atsipalaiduoti“, – sakė restoranų „Laurus“ Kauno regionų vadovė Egidija Juozapavičiūtė-Gurskė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai