Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujam filmavimui Simona Milinytė pasirinko saldų „honey bunny“ įvaizdį

Simona Milinytė-Simonna aktyviai leidžia dienas Los Angeles, Kalifornijoje. Mergina ne tik baigia universitetą ir netrukus gaus Komunikacijos ir viešųjų ryšių aukštojo išsilavinimo laipsnį, tačiau ir toliau aktyviai sukasi karjeros srityje.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Brian Lau Xian Yang nuotr.
Temos: 1 Simona Milinytė

Simona jau antrą savaitę dirba filmavimo aikštelėje, aktyviai dalyvauja įvairiose atrankose, eina į filmų akademijos klases. Nors Simona yra baigusi Niujorko filmų akademiją, ji ir toliau tobulina savo aktorinius gabumus, todėl tęsia aktorinio meno mokslus.

Darbą scenoje, kameras aplink, vaidybą, o ir muziką Simona vadina gyvenimo svajone. Pasak jos, tai ir darbas, ir malonumas tuo pat metu.

Šiame video galima išvysti ir ištrauką iš Simonos pasirodymo „Giminės. Po 20 metų“ seriale:

VIDEO: Simonna - Entertainment hustle

Pastarąją savaitę vykusiuose filmavimuose Simona pasirinko itin saldų įvaizdį. Mergina vilkėjo ryškiai raudoną braškine suknele.

„Filme mano personažo vardas yra Irene, tačiau ją draugės vadina „honey bunny“. Buvo įvairių aprangos variantų, tačiau kai sutikau imtis šio darbo ir skaičiau scenarijų, man „honey“ iškart asocijavosi su kažkuo saldžiu. Taip ir pasirinkau braškių atvaizdo suknelę“, – sakė Simona.

Mergina sako besimėgaujanti kiekviena minute filmavimo aikštelėje ir nors tai ir ilgai trunkantis, varginantis darbas, jai tai svajonės išsipildymas.

Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė

„Grafikas šiuo metu yra tikrai įtemptas: universiteto baigimas, filmavimai, darbai atrankose, aktorinio klasės, bei artėja mano naujo muzikos klipo filmavimai, kurie suplanuoti jau gegužės pabaigoje. Nors ir pavargstu, nėra laiko kažkur išeiti su draugais ar skirti daug laiko sau, tačiau man visa tai – didžiausios svajonės išsipildymas. Be galo džiaugiuosi gavusi kvietimą iš direktoriaus vaidinti šiame projekte. Visa kūrybinė grupė yra tiesiog nuostabi. Esu labai laiminga“, – sakė Simona.

Mergina įspūdžiais dalinosi ir feisbuke bei instagrame, kur rašė apie tai, kad filmo režisierius yra taivaniečių kilmės, o ji pati labai susižavėjusi visos kūrybinės grupės profesionalumu.

Daugiau filmavimo užkulisių akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas