Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas autoriaus balsas 15min: „Labas, mano vardas Aistė Diržiūtė ir aš esu aktorė“

Nuo šiol prie 15MAX ir 15min „Urban“ autorių komandos prisijungia menininkė Aistė Diržiūtė. Save ji pristato specialiame skaitytojams skirtame laiške:
Aistė Diržiūtė
Aistė Diržiūtė / Kino pasakos nuotr.

„Labas, mano vardas Aistė Diržiūtė ir aš esu aktorė. Nesivaikau skandalų, apie asmeninį gyvenimą taip pat kalbu mažai, dirbu daug, prasmingai ir didžiuojuosi daugybe įvertinimų, lydimų „lietuvė pirmąkart tapo (įterpti apdovanojimą, narystę komisijoje ir t.t.)“, visgi super žvaigžde savęs pavadinti negalėčiau. O jei jau atpažinai, kas aš tokia, turbūt buvai įpratęs mane matyti čia, kaip pašnekovę, kitaip tariant, kitoje, nei kad dabar nedrąsiai, bet ryžtingai žengiu, barikadų pusėje.

Daug metų save stabdžiau nuo noro investuoti laiką ne tik į aktorystę, kurią myliu ir mylėsiu, buvau įsitikinusi, jog manęs užtenka tik vienai sričiai. Galvojau, kad padalindama laiką į kelias mane dominančias sritis nuskriausiu save ir visas saviraiškos formas, o, šventas naivume! Kaip aš klydau, ir kokia laimė mane ištiko suvokus, jog galimybės yra begalinės ir, kad duodama sau laisvę augti visur, ne tik aktorystėje, atrasiu kitus itin svarbius dalykus, o visa tai noriu atrasti kartu.

Gyvenu labai plačiai ir „labai daug“, nebesutelpu savy ir noriu savo atradimais ir mintimis pasidalinti su jumis. Kartą per savaitę rašysiu čia, žinau, jog mano temos, nuo kino iki Kardašians, kai kam bus juokingos, kai kam per drąsios, tačiau tikrai nepaliks abejingų.

Esu be galo dėkinga 15min už pasitikėjimą, gauti tokį padrąsinimą iš man vieno svarbiausių ir skaitomiausių žinių portalų, yra didelis vau! Tad, pradedam, malonu susipažinti, mano vardas A.Diržiūtė, vaidinu ir rašau tekstus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas