Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausioje reperio Kanye Westo kolekcijoje – grėsmingos ir gundančios moters įvaizdis

Reperis Kanye Westas savo pirmąją drabužių kolekciją pristatė pernai rugsėjo mėnesį vykusioje Paryžiaus aukštosios mados savaitėje. Šį kovą jis sugrįžo su naujausia 2012 metų rudens/žiemos kolekcija, kuri akcentuoja grėsmingos ir gundančios moters įvaizdį.
Modeliai
Kanye Westo kolekcija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
AFP/Scanpix nuotr./Kanye Westas
Kanye Westas

Nors galima manyti, kad K.Westui trūksta kompetencijos pasirodyti greta kitų garsių dizainerių Paryžiaus mados savaitėje, akiplėšiškumo jam netrūksta. Tiesa, mados kritikai teigia, kad jo kolekcija nebuvo labai didelis bum.

34 metų JAV muzikos prodiuserio ir atlikėjo K.Westo modeliai ant podiumo išėjo pro juodos spalvos medžiaginę uždangą. Podiumo danga buvo padengta tirštu dūmų sluoksniu, praneša Telegraph.co.uk. Podiumu žygiavo ir manekenė iš Estijos Carmen Kass.

Reuters/Scanpix nuotr./Modelis
Kanye Westo kolekcijos modelis

Reperio kolekcijoje atsispindėjo karščiausios ateinančio rudens sezono tendencijos: juodos spalvos oda, aksomas, drabužiai aukštu kaklu, krokodilo odos imitacijos bei sportinio stiliaus, gotikos ir baroko laikų stiliaus samplaika. Diržai ir užtrauktukai kūrė įvaizdį, balansuojantį tarp seksualaus ir grėsmingo.

Dauguma modelių vilkėjo juodos odos aptemptus drabužius, kurie padėjo sukurti moters-katės įvaizdį. Kolekcijoje nestigo ir kailių – kailinių paltų, švarkų, netgi kailinių kuprinių.

Mados kritikams užkliuvo K.Westo kolekcijoje pademonstruoti batai, kurie buvo išvadinti „negrakščiai bjauriais“, o kai kurios kolekcijoje pademonstruotos striukės – „keliančiomis pasibjaurėjimą“. Komplimentų sulaukė drabužių kirpimai ir jų modeliai.

Kaip ir K.Westo muzika, kurioje gausiai naudojami įvairūs šablonai, taip ir ši jo drabužių kolekcija buvo sukurta remiantis kitų kolekcijų pavyzdžiais. Labiausiai pastebimas Givenchy's Riccardo Tisci braižas. Teigiama, kad ši Ginenchy kolekcijos kopija buvo daug sėkmingesnė, nei paties Ginenchy, savo darbus pristačiusio prieš kelias dienas.

K.Westo kolekcijos pristatymą stebėjo ir jo kolega P.Diddy, realybės šou žvaigždutė Kim Kardashian, Alicia Keys bei kiti žymūs svečiai.

VIDEO: Final Walk Kanye West Fall 2012 Fashion Show Paris Fashion Week

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas