Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 10 /14:32

Nerijaus Juškos šeima vos išvengė kraupios nelaimės: „Galėjome netekti namų“

Baleto šokėjas Nerijus Juška prabilo apie nelaimę, kuri ne juokais išgąsdino visą šeimą. Kraupią istoriją paviešinęs primarijus tikisi, kad ši jo patirtis padės apsisaugoti patiems ir apsaugoti savo namus.
Nerijus Juška su žmona Agne
Nerijus Juška su žmona Agne / Loretos Kondratės ir asmeninio albumo nuotr.

Nerijus Juška pirmadienį per pietus socialiniuose tinkluose papasakojo apie situaciją, kuri nemenkai išgąsdino jo šeimą – baleto primarijus teigia, kad tik per plauką išsaugojo savo namus.

Šia istorija N.Juška sutiko pasidalyti ir su portalu Žmonės.lt.

„Vienas žingsnis iki nelaimės. Taip galėjome ir nebeturėti savo namų!

Po spektaklio grįžtame, aš kieme parkuoju automobilį, o vaikai jau bėga namo... Praeina kelios sekundės, kai jie atgal skuodžia pas mane rėkdami – naaamas dega!!! Greit maunu į vidų ir matau juodų dūmų kamuolius, pilnus namus dūmų – ieškau, kur gali būti degimo priežastis. Pirma mintis – telefono pakrovėjai, palikti rozetėse (esu matęs visokių video, kaip ir jie užsidega), bet ne.

Pasirodo, sodo technikos akumuliatorius paliktas pakrovėjuje. Bet kas įdomiausia – jis net neįkištas į rozetę!!!

Sprogo, pradėjo lydytis visa plastmasė.

Aprūko sienos! Visa laimė, kad neužsidegė šalia buvęs kilimas, ant kurio krito svylančio plastiko gabalai! Po kurio tikrai būtų supleškėjęs ir visas mūsų namas!

Na, o dabar baisiausias dalykas – prasmirdę degėsiais visi namai, baldai, drabužiai, sienos!

Galvojau, pasakoti jums, ar ne.

Bet ši istorija gal kažkam padės ir ateityje.

Gražios dienos visiems“, – rašė Nerijus Juška savo feisbuko paskyroje.

Vienas žingsnis iki nelaimės. Taip galėjome ir nebeturėti savo namų! Po spektaklio grįžtame, aš kieme parkuoju...

Posted by Nerijus Juska on 2024 m. birželio 10 d., pirmadienis

Portalui Žmonės.lt susisiekus su N.Juška, jis pasakojo, kad kraupus vaizdas šeimą pasitiko grįžus namo sekmadienį maždaug apie 18 valandą.

„O kada čia viskas sprogo – net nežinau. Buvo pilni namai dūmų. Liepsnos nebuvo, tai ugniagesių net nekvietėme. Ligi šiol kuopiamės, tvarkomės, labai viskas smirdi. Juk degė plastmasė.

Laimė, kad nebuvo tapetų, sienos tik buvo pradėję smilkti. Jei būtų buvę kokie popieriai, būtume greitai supleškėję. Ačiū Dievui, nespėjo užsidegti kilimas. Tai viskas – su gera pabaiga“, – atsiduso Nerijus.

Anot N.Juškos, paties sprogimo niekas negirdėjo, o liepsnos nebuvo – tik lydėsi paties akumuliatoriaus plastmasė. Visgi pašnekovas pridūrė: „Spendžiant pagal išmėtytus plastmasės gabalus, metro spinduliu, galima spėti, kad sprogimas buvo.“

Asmeninio albumo nuotr./Nelaimė Nerijaus Juškos namuose
Asmeninio albumo nuotr./Nelaimė Nerijaus Juškos namuose

Prakalbęs apie įvykio pasekmes, Nerijus portalui Žmonės.lt sakė, kad visą naktį šeima miegojo atsidariusi langus.

„Visi drabužiai, baldai stovi išnešti į kiemą, namus purškiame kvepalais, pilna vonia skalbinių – viską reikia perplauti. Nes viskas prasmirdę. Net ir valgome lauke – į namus neiname. Mūsų namas yra apdraustas, tik ar mums šiuo atveju priklausytų kokia išmoka – nežinau, dar nesiaiškinome“, – portalui Žmonės.lt teigė N.Juška.

Asmeninio albumo nuotr./Nelaimė Nerijaus Juškos namuose
Asmeninio albumo nuotr./Nelaimė Nerijaus Juškos namuose

Nerijui keisčiausia tai, kad incidentas įvyko nepaisant to, kad pats kroviklis į rozetę įkištas nebuvo – tik akumuliatorius buvo paliktas kroviklyje.

„Juk aš prieš keturias dienas akumuliatorių pakroviau, ištraukiau laidą iš rozetės ir taip palikau. Todėl net nebuvo jokių minčių, kad tai gali būti pavojinga. Sako, kad kartais būna taip, jog ir pagalys iššauna. Čia, matyt, iš tų variantų. Tai taip ir būna – kol tau pačiam nenutinka, tai net minčių nėra, kad tai gali būti pavojinga.

Juk mano vaikai, kai eina miegoti ar kažkur išvažiuojam, visada ištraukia telefonų pakrovėjus iš rozetės. Tai ir šįkart – akumuliatoriaus pakrovėjas iš rozetės buvo ištrauktas“, – stebėjosi N.Juška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius