Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijaus Juškos šeimoje – triguba gimtadienio šventė: „Geriausia dovana yra šeima“

Spalio 29 diena baleto primarijui Nerijui Juškai – ypatinga, jam sukanka 43 metai. „Didžiausią dovaną iš gyvenimo jau esu gavęs. Ir tai yra mano šeima“, – nė akimirkos nedvejoja sukaktuvininkas.
Nerijus Juška su vaikais atšventė gimtadienį
Nerijus Juška su vaikais atšventė gimtadienį / Loretos Kondratės nuotr.

Juškų šeimoje spalis – ypatingas mėnuo. Spalio 15 d. yra jo vyresnėlio Pauliuko, spalio 27 d. – dukrelės Evos, o spalio 29 d. – paties Nerijaus gimimo diena.

„Šįmet pirmą kartą visus tris gimtadienius šventėme kartu. Buvo ir įdomu, ir keista, nes šiaip stengėmės gimtadienio dieną dėmesį skirti tam, kurio yra sukaktis“, – pasakojo N.Juška, šįkart su vaikais ir svečiais pramogavęs vandens parke.

Kol kas, anot jos, vaikai neprieštaravo, kad jų gimtadienis buvo švęstas kartu, bet ateityje, dviejų mažylių mamos įsitikinimu, toks planas „neišdegs“.

Loretos Kondratės nuotr./Nerijus Juška su vaikais atšventė gimtadienį
Loretos Kondratės nuotr./Nerijus Juška su vaikais atšventė gimtadienį

„Kai Agnė laukėsi, gydytojai ir Pauliukui, ir Evai buvo nustatę gimimo datą per mano gimtadienį. Labai to laukiau, nes nieko geresnio kaip mažylių gimimas tau svarbią datą neįsivaizduoju“, – sakė N.Juška.

Baleto primarijus neslėpė – kasmet jo noras švęsti asmeninę sukaktį vis mažėja. Šiandien jis užsuks į savo vardo baleto mokyklą Kaune, dalyvaus repeticijoje Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, o vakare leis laiką su šeima.

„Iki kol vaikai taps savarankiškesni ir mažųjų pramogos jų nebedomins, matyt, man visada teks švęsti savo gimtadienius žaidimų kambariuose!“, – juokdamasis sakė N.Juška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant