Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtas vakarėlis zoologijos parke: garsenybių šeimos vakarieniavo beždžionių ir papūgų apsuptyje

Ketvirtadienį žinomos šeimos turėjo smagią galimybę pavakarieniauti beždžionių ir kitų unikalių zoologijos sodo gyvūnų apsuptyje. Atvykę svečiai buvo šventiškai nusiteikę ir stilingai pasipuošę safari tema.
Veronika Montvydienė su dukra, Deividas ir Renata Norvilai su vaikais, Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais
Veronika Montvydienė su dukra, Deividas ir Renata Norvilai su vaikais, Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais / Organizatorių nuotr.

Naujų skonių ir pramogų į „Zoopark pizza“ atvyko išbandyti Žygis Stakėnas su sūnumis, Renata Polujanskienė su berniukais, Sandra Šernė su šeima, Redita Dominaitytė su dukromis, Diana Dargė su dukra Une, Olga Malaškevičienė su vaikais, Julija Žižė, Indrės Trusovės šeima, bei daug kitų žinomų veidų su savo atžalomis.

Čia galima buvo pamatyti Veroniką Montvydienę su dukrele Adele, Deividą Norvilą su visa gausia šeimyna, Inga ir Aivarą Stumbrus su sūnumi Gabrieliumi ir dukra Estela.

Vakaro akimirkos – galerijoje:

„Mano šeimai visada buvo ir yra svarbu leisti kokybišką laiką kartu. Mūsų šeima labai brangina bendras akimirkas, todėl stengiamės rasti vis įdomesnių pramogų, kurios būtų smagios mums visiems. Jei atvirai, niekada negalvojau, kad vakarieniausiu zoologijos parke smagių gyvūnų apsuptyje“, – juokėsi laidų vedėjas Žygis Stakėnas.

Organizatorių nuotr./Žinomi žmonės išbandė naujus skonius ir pramogas
Organizatorių nuotr./Žinomi žmonės išbandė naujus skonius ir pramogas

Vakarėlyje netrūko žaidimų ir netikėtų staigmenų – Ingos ir Aivaro Stumbrų sūnų Garbrielių dešimtojo gimtadienio proga susirinkusiųjų minia sveikino bendra gimtadienio daina ir įneštu tortu su žvakutėmis. Svečiai Gabrieliui ir naujai picerijai linkėjo ilgiausių metų ir norų išsipildymo.

„Vaikams visada stengiamės sukurti netikėtas ir išskirtines gimtadienio šventes. Šįkart tai buvo tikrai kitaip, nes zoologijos parke šeimos švenčių dar nesame turėję“, – kaip visada gera nuotaika tryško Inga Stumbrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas