Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtumas „Lietuvos balse“ – pasirodė nuo visos projekto komandos slėptas penktasis mokytojas

Sekmadienį televizijos eteryje startavo dvyliktasis „Lietuvos balso“ sezonas, kurį projekto komanda vadina stipriausiu iki šiol. Daugiau nei šimtas išskirtinių balsų aklųjų perklausų metu bandys atsukti mokytojų kėdes ir patekti į kitą – dvikovų etapą.
Penktasis „Lietuvos balso“ mokytojas
Penktasis „Lietuvos balso“ mokytojas / LNK nuotr.

Sekmadienį naujasis sezonas startavo galingai – projektą drebino ne tik unikalūs balsai, bet ir netikėta staigmena, kuri nuo mokytojų kėdėse sėdinčių Jessicos Shy, Beno Aleksandravičiaus, Manto Jankavičiaus ir Gabrielės Vilkickytės ir visų projekto dalyvių bus saugoma iki pat aklųjų perklausų pabaigos. Labiausiai projekto istorijoje saugota paslaptis šiandien atskleista televizijos žiūrovams – šį sezoną prie projekto prisijungia ir dar vienas, penktasis mokytas – viena perspektyviausių jaunosios kartos žvaigždžių, R&B muzikos atlikėjas bei prodiuseris Free Finga.

„Žinau, kad dabar yra mano geriausias metas imtis tokios, projekto mokytojo rolės. Ką tik sugrojau didžiausią savo koncertą, prasidės naujas muzikinis etapas. Esu atviras savo patirtimi, muzika, mąstymu ir pasaulėžiūra dalintis tiek su projekto dalyviais, tiek su visa Lietuva. Iki pat šio sekmadienio laikiau šią paslaptį ir labai laukiau tos akimirkos, kai galėsiu visiems pasakyti. Man atrodo, esu prastas melagis, todėl saugoti šią paslaptį nuo šeimos, draugų, muzikantų ir scenos kolegų buvo ypač sunku. Su Benu ir Jessica esame geri draugai, kartu kuriame, koncertuojame, neįsivaizduoju, kaip man pavyko tiek laiko jiems neprasitarti“, – juokiasi Free Finga.

Visų aklųjų perklausų metu penktasis mokytojas turi savo misiją – niekam nežinant, atskirame kambaryje jis rinksis savo komandą, su kuria dalyvaus ateinančiuose kovų etapuose. Tačiau komandą jis gali rinktis tik iš tų dalyvių, kuriems scenoje neatsisuks nei viena mokytojų kėdė.

LNK nuotr./Free Finga
LNK nuotr./Free Finga

„Mano rolė galbūt sudėtingesnė nei kitų mokytojų, juk aš renkuosi iš nepasirinktų dalyvių. Tačiau žinau, kad laukia stiprus sezonas ir scenoje pasirodys daug gerai dainuojančių žmonių, o vietos keturių mokytojų komandose tikrai ribotos, todėl žinau, kad susirinksiu tikrai spalvingą komandą. Iš kitos pusės man rinktis net ir lengviau – matau dalyvius, girdžiu kaip jie bendrauja ir išgirstu jų istorijas, pamatau charakterį. Atrodo, jie dainuoja kažkokią dainą vienu balsu, o kai pradeda kalbėtis su mokytojais, išgirsti visiškai kitą tembrą, pamatai charizmą, energiją ir tai daug ką keičia“, – patirtimi mokytojo rolėje dalinasi Free Finga.

Naujasis projekto mokytojas patikina – čia ateina pasiruošęs turėti geriausią įmanomą laiką ir tokį patį suteikti visiems atėjusiems į jo komandą: „Labai džiaugiuosi pradėjęs šią kelionę. Mano tikslas su savo dalyviais puikiai praleisti laiką, pasidalinti savo patirtimi ir galbūt padėti pradėti savo kelią muzikoje. Tiek aš pats, tiek ir savo dalyviams sakau, kad neturėtume tik vieno tikslo mintyje – kad būtina nugalėti. Svarbiausia mėgautis patirtimi, sužinoti naujų dalykų ir pajausti, ką reiškia kurti šou didžiausiose šalies arenose.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas