Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė parodė būsimų namų Lampėdžiuose interjerą: „Rojaus kampelis“

Renginių vedėja ir buvusi grupės „69 Danguje“ narė Nijolė Pareigytė ruošiasi pokyčiams – jos naujo namo ant Lampėdžių kranto įrengimas įgauna pagreitį. Prieš beveik metus pradėtas projektas jau virto realybe ir šiuo metu Nijolės svajonių namas jau stovi, tačiau dar liko sutvarkyti vidų bei aplinką. Moteris džiaugiasi progresu ir dalijasi interjero idėjomis.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Pirmą kartą viešai apie naujus namus Nijolė Pareigytė prakalbo praėjusių metų lapkričio mėnesį. Tuo metu ji dalijosi būsimos gyvenamosios vietos išores vizualais, o darbams įgaunant pagreitį, pagaliau gali pradėti kurti ir interjero idėjas.

Būsimų svajonių namų interjeru N.Pareigytė pasidalijo savo socialinių tinklų paskyroje, o įrašu sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais. Portalui Nijolė prasitarė, kad šie vizualai – dar ne galutiniai.

„Mano būsimas rojaus kampelis. Namai ant ežero kranto“, – feisbuke rašė N.Pareigytė.

Mano būsimas rojaus kampelis ✨ namai ant ežero kranto ✨ dizainas @interjerostudija.lt ✨

Posted by Nijole Pareigyte Rukaitiene on Wednesday, June 5, 2024

Praėjusių metų rudenį žinoma moteris prasitarė, kad šis namas buvo jos svajonė, todėl labai džiaugėsi, kad ją pavyko įgyvendinti.

„Visada svajojau apie sodybą ant ežero kranto, porą metų vis stebėdavau skelbimus, labai norėjosi gamtos ir ramybės kampelio, kur galėčiau po darbų atgauti jėgas. Kol mano tėtis buvo gyvas, jis vis atkalbėdavo ir sakydavo: Nijoliuk, nereikia, nespėsi, kai tik nuvažiuosi tai tik dirbsi, ravėsi, dažysi... Galvojau, gal tikrai ne laikas, net pas tėvus į Klaipėdą neturėdavau kada nuvažiuot...“ – Žmonės.lt tada sakė N.Pareigytė.

Nijolė šiuo metu gyvena nedideliame kotedže, kuris, pasak moters, jos šeimai nebėra praktiškas pasirinkimas. Naujuose namuose N.Pareigytė turės daugiau vietos ir galės mėgautis nuostabiu vaizdu, kuris atsiveria į Lampėdžių ežerą.

Mano būsimas rojaus kampelis Kaune, ant Lampėdžių ežero 🫠🫠🫠 #newhome #lakehouse #kaunas #comingnotsoonbutcoming

Posted by Nijole Pareigyte Rukaitiene on Thursday, November 9, 2023

„Šiuo metu gyvename Kaune nedideliame kotedže ir pastaruoju metu pradeda erzinti dėžės ant grindų. Visi su savo daiktais ir poreikiais... Taigi praėjusiais metais pradėjau dairytis didesnių namų Kaune, ir nors buvo įvairių variantų, jie buvo labai brangūs. Ir visai netikėtai atradau projektą Lampėdžiuose, kur už sąlyginiai tinkamą kainą parduoda sklypą ir namą. Nusprendžiau, kad centre jau gyvenom, o čia nušaunu du zuikius vienu šūviu – namas mieste ir dar ant ežero kranto! Dabar turėsime ir gamtos, ir miesto“, – pasakojo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius