Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nijolė Pareigytė prabilo apie skaudulį dėl „Šeškių“: „Viskas buvo tobula. Tik ne joms“

Nors „Šeškių“ ir Nijolės Pareigytės-Rukaitienės skyrybų drama tebeaidi visu garsumu, kol kas viešai apie konfliktą pasisakė tik nuo „69 danguje“ grupės atsiskyrusios Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Alijeva. Pati Nijolė nekart teigė, kad ateis laikas ir jos atvirumui, o paskutiniu metu atlikėja savo socialiniuose tinkluose vis dažniau dalijasi emocijomis ir nuoskaudomis dėl nutrūkusios draugystės.
Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė
Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė / BNS Foto ir luko Griciaus nuotr.

Ketvirtadienio vakarą N.Pareigytė-Rukaitienė pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame kalbama apie moterų draugystę.

„Neturių daug draugių, ypatingai dabar, realiai dabar turiu vieną vienintelę, kurią labai myliu ir kuria pasitikiu ir suprantu, kad man nereikia daugiau! Man nereikia merginų out, aš tokiam party net nesu buvus tikriausiai... Bet kokiu atveju darbas atima daug laiko, kurį galima būtų skirti draugėms, bet man patinka darbas, galėčiau dirbti be pertraukų. jei sveikata leistų!

Anksčiau su pavydu žiūrėjau į pažįstamas, kurios turi didelį draugių ratą, bet laikui bėgant supratau, kad man to visai nereikia! Man gera namie su šeima, gera darbe ir su ta vienintele drauge, kurią turiu!!! O šitas video sudėliojo mintis, kad su manim viskas gerai“, – rašė N.Pareigytė-Rukaitienė.

Pasirodžius tokiam N.Pareigytės-Rukaitienės įrašui jos gerbėjai suskubo palaikyti moterį, o kai kurie prisiminė ir ką tik nutrūkusią jos draugystę su grupės „Šeškės“ narėmis Ingrida, Karina ir Goda.

„100 procentų geriau būti vienai su savimi nei turėti „pseudo“ drauges, kaip sakoma“, – rašė jai viena sekėja.

Neilgai trukus N.Pareigytė-Rukaitienė instagrame pasidalijo dar vienu vaizdo įrašu. Šįkart jame buvo užfiksuotas grupės „69 danguje“ koncertas. Nijolė su nuoskauda užsiminė, kad pasirodymas buvo tobulas, bet ne jos kolegėms.

„Vienintelis, pirmas ir TOBULAS „69 Danguje“ turas, kurį organizavo mano vyras 2022 metais! Ačiū tau, Rimvydėli! Viskas buvo tobula, tik ne joms“, – rašė Nijolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas