Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė vestuvių metines atšventė Milane: vyras Rimvydas „pasiaukojo“ ir išpildė svajonę

Dainininkė ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su vyru Rimvydu Rukaičiu atšventė ypatingą progą – 12-ąsias vestuvių metines. Gražią sukaktį pora paminėjo kaip reikiant – mėgavosi įsimintinu laiku Milane.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Nijolė ir Rimvydas turi tradiciją – švęsti savo vestuvių metinių pora visad išvyksta į užsienį. Ne išimtis ir šįkart. 12-ąsias vestuvių metines N.Pareigytė-Rukaitienė su sutuoktiniu išvyko švęsti į Italiją. Čia pora sutinka jau antras santuokos metines iš eilės.

Kelionės Italijoje akimirkomis N.Pareigytė-Rukaitienė aktyviai dalijosi instagrame, jomis sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Pirmoji Nijolės ir Rimvydo kelionės Italijoje stotelė buvo Milanas, kur pora jau pirmą vakarą mėgavosi fantastiškomis veiklomis. Čia Nijolė išpildė ir seną savo svajonę – apsilankė teatre „La Scala“. Tiesa, tokia veikla jos sutuoktiniui nebuvo prie širdies.

„Keliaujame į La Scalą, į pianistės koncertą. Nori, mažuti?“, – instagramo istorijose vyro klausė N.Pareigytė-Rukaitienė, o fone tik pasigirdo sarkastiškas „labai“.

„Jis visai nenori, bet dėl manęs eina net į koncertą“, – juokdamasi pridūrė Nijolė ir dėkojo vyrui už išpildytą svajonę.

Milane viešinti pora aplankė ir garsųjį Como ežerą. Čia pasitikę vaizdai Nijolę ir Rimvydą tiesiog užbūrė, o tam nesutrūkdė net apniukęs dangus.

Vestuvių metinių proga N.Pareigytė-Rukaitienė instagrame savo vyrui Rimvydui skyrė ir jautrų sveikinimą.

„Išsiskirti labai lengva, bet išlaikyti santuoką ir tapti draugais – čia jau kitas lygis! Dar daug, daug metų kartu ir vaikų linkiu mums“, – dalijosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant